Nizozemska

Putovanje u Nizozemsku će Vam otkriti zašto je ova zemlja jedna od najomiljenijih putničkih destinacija u Europi. Ona je spoj tradicije i inovacija, njen duh će vas razoružati, a duž cijele zemlje vas čekaju čuveni muzeji, naročito u njenom glavnom gradu Amsterdamu, koji je upravo i poznat kao grad s najvećim brojem muzeja po kvadratnom metru. Kada zakoračite u ovaj grad, bit ćete praktički već okruženi vrijednim eksponatima u nekoj zanimljivoj povijesnoj priči i nekom od najčudnijih ili najbogatijih muzeja na svijetu. Nacionalni muzej Rijks, Muzej Van Gogha i Muzej suvremene umjetnosti Stedelijk stoje u ravnoteži s muzejem Heinekena, muzejima seksa, erotike i marihuane, a to je tek sam početak avanture u gradu muzeja. 
Ovo je i zemlja bicikla. Bicikliste ćete vidjeti u svim vremenskim prilikama, na kraju ćete sigurno i sami poželjeti da Nizozemsku prođete baš ovim prijevoznim sredstvom. 
Sama vožnja nizozemskim putevima je doživljaj za sebe. Polja tulipana, šafrana, narcisa i zumbula u razdoblju od ožujka do svibnja od nizozemskih polja prave dugine boje.   

Europska Unija Zajedno do fondova EU
Projekt www Jungle Tribe je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj