Europa putovanja

Europa, drugi najmanji kontinent na svijetu, predstavlja raj za turiste. Čini se da je najteži izbor koju prvo zemlju posjetiti - jer stari kontinent krije mnoštvo nesvakidašnje lijepih destinacija.
Mediteran privlači na brojne plaže u Grčkoj, Italiji, Španjolskoj i Francuskoj. Iste zemlje su i asocijacija za čuvenu hranu – sladoled, pizza, vina, giros, šunke, ukusne poslastice… Ali i čuvene turističke simbole – Eiffelov toranj, Partenon, Colloseum, Sagrada Familia i mnogi drugi.
Srednja Europa pak oduševljava ljubitelje povijesti, a otočna kultura Velike Britanije oživljava scene o kojima čitamo u knjigama i koje gledamo u filmovima.
Umjetnici s ovog kontinenta ostavili su dubok pečat u povijesti svijeta - Leonardo Da Vinci, Klimt, Van Gogh, Gaudi, Rembrandt i mnogi drugi. Njihovo stvaralaštvo čuva se u slavnim europskim muzejima ili pak krasi ulice brojnih europskih gradova.
Europski duh je uvijek urban - tome najviše svjedoče Amsterdam i Berlin.
Najbolji provod i doživljaj novih destinacija je gotovo neizbježan na već tradicionalnim putovanjima na kampiranje za Prvi maj, zatim Transilvanija za noć vještica, ljetnja proputovanja i naravno najbolji doček Nove godine širom kontinenta.
Izbor gdje ćete poći s nama u Europi zaista nije lak – ali što god odlučili, možete biti sigurni da nećete pogriješiti, jer s Jungle tribe su najautentičnija i najbolja europska putovanja!

Polasci

Putovanja

Destinacije

Europska Unija Zajedno do fondova EU
Projekt www Jungle Tribe je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Jungle newsletter

Prijavi se na Jungle newsletter za najbolje ponude, popuste, blogove i zanimljivosti o našim neobičnim pustolovinama!