Europa

Europa

Europa, drugi najmanji kontinent na svijetu, predstavlja raj za turiste. Čini se da je najteži izbor koju prvo zemlju posjetiti - jer stari kontinent krije mnoštvo nesvakidašnje lijepih destinacija.
Mediteran privlači na brojne plaže u Grčkoj, Italiji, Španjolskoj i Francuskoj. Iste zemlje su i asocijacija za čuvenu hranu – sladoled, pizza, vina, giros, šunke, ukusne poslastice… Ali i čuvene turističke simbole – Eiffelov toranj, Partenon, Colloseum, Sagrada Familia i mnogi drugi.
Srednja Europa pak oduševljava ljubitelje povijesti, a otočna kultura Velike Britanije oživljava scene o kojima čitamo u knjigama i koje gledamo u filmovima.
Umjetnici s ovog kontinenta ostavili su dubok pečat u povijesti svijeta - Leonardo Da Vinci, Klimt, Van Gogh, Gaudi, Rembrandt i mnogi drugi. Njihovo stvaralaštvo čuva se u slavnim europskim muzejima ili pak krasi ulice brojnih europskih gradova.
Europski duh je uvijek urban - tome najviše svjedoče Amsterdam i Berlin.
Najbolji provod i doživljaj novih destinacija je gotovo neizbježan na već tradicionalnim putovanjima na kampiranje za Prvi maj, zatim Transilvanija za noć vještica, ljetnja proputovanja i naravno najbolji doček Nove godine širom kontinenta.
Izbor gdje ćete poći s nama u Europi zaista nije lak – ali što god odlučili, možete biti sigurni da nećete pogriješiti, jer s Jungle tribe su najautentičnija i najbolja europska putovanja!

Polasci

Putovanja

Destinacije