Ujedinjeni Arapski Emirati

Ujedinjeni Arapski Emirati zemlja su koja će vas očarati svojom neskrivenom raskoši koju nudi na dlanovima. Dojam će upotpuniti pješčane plaže, toplo more i ugodne noći, stvorene za uživanje u noćnome životu Dubaija i Abu Dhabija. Dubai je destinacija o kojoj ćete dugo pričati svojim prijateljima! Dubai je jedno od onih mjesta na kojima postoji jedinstven i izražen spoj tradicije i budućnosti. S jedne strane, pustinja, deve i tradicionalna odjeća, s druge strane moderni automobili, neopisivo luksuzni hoteli i najviše zgrade na svijetu. 

Korisne informacije

Ovdje ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savjete za ovo putovanje.

Ujedinjeni Arapski Emirati

Informacije vezane za COVID-19:

Za ulazak u UAE obavezan je PCR test ne stariji od 72 h.
Po dolasku u Dubai ponovno se radi testiranje, koje se ne plaća.
Za ovo je putovanje obavezno putno zdravstveno osiguranje.
Također, svi putnici moraju na mobitel instalirati COVID 19 - DXB SMart APP - https://play.google.com/store/apps/details?id=ae.gov.dha.covid19&hl=hr&gl=US.

Mjere za ulazak u određene zemlje se svakodnevno mijenjaju. Najnovije mjere možete provjeriti na linkovima u nastavku:
https://www.iatatravelcentre.com/world.php
https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044

Putnici su dužni pridržavati se mjera i uputa koje su na snazi u odredišnoj zemlji, kao i u zemljama tranzita te mjera i uputa navedenim u ovom tekstu i na stranicama MVEP-a. Upućujemo sve putnike da se tijekom cijelog putovanja pridržavaju propisanih mjera, kao i svih osnovnih epidemioloških i higijenskih mjera, nose zaštitne maske na mjestima gdje se nalazi više ljudi, često peru ruke toplom vodom i sapunom te uvijek imaju uz sebe dezinficijens i zaštitnu masku. Agencija ne odgovara za stanja nastala nepoštivanjem propisanih mjera od strane putnika.

Europska Unija Zajedno do fondova EU
Projekt www Jungle Tribe je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj