Ujedinjeni Arapski Emirati

Ujedinjeni Arapski Emirati

Ujedinjeni Arapski Emirati zemlja su koja će vas očarati svojom neskrivenom raskoši koju nudi na dlanovima. Dojam će upotpuniti pješčane plaže, toplo more i ugodne noći, stvorene za uživanje u noćnome životu Dubaija i Abu Dhabija. Dubai je destinacija o kojoj ćete dugo pričati svojim prijateljima! Dubai je jedno od onih mjesta na kojima postoji jedinstven i izražen spoj tradicije i budućnosti. S jedne strane, pustinja, deve i tradicionalna odjeća, s druge strane moderni automobili, neopisivo luksuzni hoteli i najviše zgrade na svijetu. 

Korisne informacije

Ovdje ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savjete za ovo putovanje.

Ujedinjeni Arapski Emirati

Informacije vezane za COVID-19:

Za ulazak u UAE obavezan je PCR test ne stariji od 72 h.
Po dolasku u Dubai ponovno se radi testiranje, koje se ne plaća.
Za ovo je putovanje obavezno putno zdravstveno osiguranje.
Također, svi putnici moraju na mobitel instalirati COVID 19 - DXB SMart APP - https://play.google.com/store/apps/details?id=ae.gov.dha.covid19&hl=hr&gl=US.

Mjere za ulazak u određene zemlje se svakodnevno mijenjaju. Najnovije mjere možete provjeriti na linkovima u nastavku:
https://www.iatatravelcentre.com/world.php
https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044

Putnici su dužni pridržavati se mjera i uputa koje su na snazi u odredišnoj zemlji, kao i u zemljama tranzita te mjera i uputa navedenim u ovom tekstu i na stranicama MVEP-a. Upućujemo sve putnike da se tijekom cijelog putovanja pridržavaju propisanih mjera, kao i svih osnovnih epidemioloških i higijenskih mjera, nose zaštitne maske na mjestima gdje se nalazi više ljudi, često peru ruke toplom vodom i sapunom te uvijek imaju uz sebe dezinficijens i zaštitnu masku. Agencija ne odgovara za stanja nastala nepoštivanjem propisanih mjera od strane putnika.