Tajland: destinacija za putovanje s mališanima

Razmišljate o obiteljskom odmoru na dalekoj destinaciji? Pitate se kako odabrati baš onu koja će biti sigurna, zanimljiva i uzbudljiva za sve članove obitelji? Razmislite o Tajlandu! Ova zemlja ima najbolji sadržaj za sve generacije. Uključujući i one najmlađe, ali i njihove roditelje koji žele bezbrižan obiteljski odmor.

Kratki letovi

Ako je ovo vaše prvo daleko putovanje s djecom, razmislite o letu prema istoku. Za razliku od prekooceanskih letova prema zapadu koji mogu trajati 10 ili više sati, letovi prema istoku su puno kraći. Tajland je među najbližim zemljama jugoistočne Azije pa let traje oko 6 sati. To je prilično podnošljivo za djecu i olakšava cijelo putovanje roditeljima. 

Sigurnost

Neočekivane situacije su nešto o čemu se uvijek unaprijed razmišlja kada je riječ o putovanju s djecom. Tajland ima izvrsnu zdravstvenu infrastrukturu koja uključuje bolnice, ambulante i ljekarne u svakom turističkom mjestu. Kada ste u takvom okruženju, prostora za brigu je malo. Možete opustiti i uživati u obiteljskom odmoru!

Prilagođena turistička ponuda

Tajland je prilagođen potrebama turista iz cijeloga svijeta. Ovdje ćete pronaći raznoliku hranu, od tradicionalne azijske do zapadnjačkih jela na koja su djeca naviknuta. Ako vam hitno trebaju pelene, grickalice ili igračke za dijete, ovdje su dostupne na svakom koraku. Na ovoj destinaciji je i mnoštvo aktivnosti koje će animirati i oduševiti klince. Od posjeta hramovima, vožnje rikšom do promatranja majmuna i egzotičnih životinja. Vaša djeca će doživjeti nezaboravne trenutke i naučiti o novim kulturama! 

Koju destinaciju u Tajlandu odabrati?

Među mnogim destinacijama u Tajlandu, Koh Samui se ističe kao savršen izbor za obiteljski odmor! Ovaj otok u Tajlandskom zaljevu nudi predivne plaže, iznimno miran ambijent i obilje aktivnosti za cijelu obitelj. Ovdje možete otputovati i za vrijeme ljetnih praznika jer otok je odličan izbor za posjet u ljetnom periodu. Putujemo s avio kompanijom Qatar Airways koja olakšava let s djecom. Nude se prilagođeni obroci za djecu, čekaju ih pokloni iznenađenja, jastuci, dekice i mnoštvo zabavnog sadržaja tijekom leta. Presjedamo u zračnoj luci u Dohi, a tamo su dostupne i besplatne igraonice za djecu.

Na pješčanim plažama Koh Samuija valovi su jako blagi pa vaša djeca mogu uživati u sigurnoj igri i kupanju u moru, a hlad će uvijek moći pronaći u sjenama visokih palmi. Osim kupanja i sunčanja, moguće je organizirati izlete na kojima se obilaze okolni otoci i zaštićeni morski parkovi. Ovi izleti su super opcija za male avanturiste jer mogu uživati u snorkelingu i proučavanju velikog broja šarenih ribica!

 Zdravstvena infrastruktura na otoku je odlična, a neće vam nedostajati ni restorana i kafića. Što se tiče troškova, ova destinacija nije jedna od onih o kojoj možete samo sanjati. Svakako ovisi o potrošačkim navikama, ali ako već pripremate obiteljski budžet za daleko putovanje s klincima, onda možete računati da ćete u tom budžetu i ostati te se nećete oporavljati još mjesecima. Gastro ponuda je zaista raznolika i moći ćete pronaći okuse i cijene koje vam odgovaraju. Svakako vam preporučujemo da si priuštite barem jednu tajlandsku masažu. Jeftine su i lako dostupne! 

Cijeli niz aktivnosti za sve generacije + jedne od najljepših plaža na svijetu koje su prilagođene i za najmlađe. Bolje od toga ne može!

Tajland je destinacija koja će oduševiti vas i vašu djecu. Prepustite se čarima ove nezaboravne destinacije i doživite obiteljski odmor iz snova!

P.s. FIRST MINUTE PRIJAVE za ljeto iz snova su u tijeku!