Sarajevo Nova godina

Sarajevo Nova godina

Nova godina u Sarajevu!

3 noćenja (bus+smještaj) 30.12.2018. - 02.01.2019.

LAST MINUTE CIJENA - zadnjih 11 mjesta - 770kn

Ne propustite priliku za posjet ovom posebnom i neobičnom gradu i njegovim stanovnicima,rajom uvijek spremnom za šalu i zabavu.

Sarajevo, grad koji nazivaju europskim Jeruzalemom, jedan je od rijetkih gradova na svijetu gdje u krugu nekoliko stotina metara možete naći džamiju, crkvu i sinagogu. Uživajte u čarima života ovog specifičnog grada i družite se sa Sarajlijama, ljudima posebne energije i smisla za humor.

Obići ćemo Baščaršiju, povijesni centar grada, otići na ćevape, preći preko mostova na Miljacki od kojih svaki ima svoju priču, otići u ludi noćni provod i dočekati Novu godinu među ljudima iz cijelog svijeta koji posjećuju Sarajevo u vrijeme novogodišnjih blagdana.

Prijave i informacije:

JUNGLE TRIBE HRVATSKA

Ilica 89/1 (u dvorištu), Zagreb

+385 1 560 1600

+385 1 7987 728

email: jungletribe.hr@gmail.com

radnim danima 10-18h i subotom 11-15h

 

Dan 1. (30.12.): Polazak s Autobusnog kolodvora u Zagrebu u 07h. Upoznavanje u busu, muzika i dobra atmosfera počinju! Vožnja do Sarajeva uz pauze za odmor putnika i obavljanje graničnih formalnosti. Dolazak u Sarajevo u popodnevnim satima i smještaj u hostel. Fakultativni obilazak grada: Baščaršija, Ferhadija, Vječna vatra, obala Miljacke. Nakon obilaska preporučamo odlazak na najbolje ćevape u svemiru. Slobodno vrijeme za uživanje u Sarajevu, šetnju gradom i chill uz nargilu. Noćenje.

Dan 2. (31.12.): Mogućnost šetnje do Bijele Tabije i uživanje u pogledu na cijeli grad. Slobodno vrijeme i pripreme za najluđu noć u godini!  Ludilo na sarajevskim ulicama i fakultativni odlazak u neki od sarajevskih klubova. Ludnica na plesnom podiju uz najluđu raju u svemiru! Sretna Nova godina. Noćenje.

Dan 3. (01.01.): Puni dojmova s dočeka Nove godine ispijamo kafu, jedemo odličnu pitu. Slobodno vrijeme za uživanje u Sarajevu, odmor uz domaću bosansku klopu i navečer reprizu najluđe noći. Noćenje.

Dan 4. (02.01.): Pakiranje stvari i check out iz hostela. Stvari ostavljamo u busu i imamo još cijeli dan za uživanje u Sarajevu, šetnju po Baščaršiji, kupovanje suvenira. Možemo organizirati fakultativni izlet do Vrela Bosne i Tunela spasa koji je bio jedina veza grada sa ostatkom svijeta za vrijeme okupacije 90-ih godina prošlog stoljeća. U kasnim popodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

ZADNJIH 11 MJESTA

Cijena:

LAST minute cijena 810kn

(Diners do 12 rata, Maestro Erste bank do 12 rata)

 

Cijena za gotovinu: 

LAST MINUTE cijena 770kn

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

 

Prilikom prijave plaća se 400 kuna, a ostatak najkasnije mjesec dana prije polaska.

 

Cijena putovanja uključuje:

- kompletnu organizaciju i vođenje puta

- prijevoz visokopodnim autobusima opremljenim klima, video i audio uređajima, na navedenim relacijama

- 3 noćenja u višekrevetnim sobama u hostelu u centru grada

 

Cijena putovanja NE uključuje:

- međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)

- fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-povijesne spomenike

- individualne troškove u hostelu i za vrijeme putovanja

- obroke

 

Balkan Han je novi hostel u centru grada na par minuta hoda od svih znamenitosti. Sobe su višekrevetne a gostima je na raspolaganju besplatan wi-fi, ormarići, bar, dvije zajedničke kuhinje. Usluga je na bazi noćenja.

 

Sarajevo je glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine. Grad koji nazivaju europskim Jeruzalemom, jedan je od rijetkih gradova na svijetu gdje u krugu nekoliko stotina metara možete naći džamiju, crkvu i sinagogu.

 

Napomene:

- Organizator putovanja je Neobična putovanja d.o.o., turistička agencija.

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da putnik ne dobije vizu.

- Organizator putovanja nije ovlašten i ne provjerava trajanje putnih i drugih isprava.

- Putnik je obavezan provjeriti dva dana prije putovanja točno mjesto i vrijeme polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Fakultativni izleti su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima u mjestima na kojima se nalaze, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.

- Za sve informacije dane usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici skupine putnika dužni su sve putnike upoznati s ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja, viziranju i Općim uvjetima putovanja organizatora putovanja.

- Svi putnici su dužni sami se upoznati s propisanim pravilima ponašanja država u koje putuju.

- U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumacija alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neprimjerenim ponašanjem uznemiruje druge putnike ili ometa vozače i pratitelja u poslu, biti će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.

- Putnici koji nisu državljani Republike Hrvatske obavezni su sami se upoznati s viznim režimom države u koju putuju.

- Organizator putovanja zadržava pravo raditi raspored smještaja u sobama. Ukoliko budemo u mogućnosti, potrudit ćemo se da Vašim željama izađemo ususret. Molimo Vas za razumijevanje s obzirom na to da smo ovo putovanje i zamislili kao nesvakidašnju dobru zabavu.

- Putovanje je osmišljeno za minimalno 40 putnika.

- U slučaju nedovoljnog broja putnika, za realizaciju putovanja, agencija će obavijestiti putnike 10 dana prije predviđenog polaska.

- Organizator putovanja zadržava pravo ispravljanja ugovorene cijene prije početka putovanja zbog promjene u tečaju valute ili promjene u tarifama prijevoznika te u zakonom predviđenim slučajevima.

- Za kunski dio koji se plaća u zemlji vrijede uvjeti avionske tvrtke u slučaju promjena tarifa, otkaza i taksa.

- Depozit koji se plaća prilikom prijave je nepovratan.

- Za ovo putovanje pored Općih uvjeta putovanja, vrijedi i poseban uvjet: U slučaju da putnik ne dobije vizu ili u slučaju da putnik odustane od putovanja, agencija zadržava minimalno 50 eura u kunskoj protuvrijednosti u ime troškova rezervacije, a u slučaju kasnog otkaza primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA.