Amsterdam Nova godina

Amsterdam Nova godina

Doček Nove Godine u Amsterdamu

prijevoz + smještaj u centru grada! 

Period putovanja: 29.12.2018. – 03.01.2019.

JOŠ 18 MJESTA U DRUGOM BUSU - LAST MINUTE CIJENA - 1.580kn

"Amstel" i "Heineken", coffeeshopovi (High times in Amsterdam!), "Red Light District", skvotovi, biciklisti, kanali, nesvakidašnja naselja, netaknuta arhitektura iz XVII stoljeća, muzeji Van Gogh i Rijks, kuća Ane Frank, prvi gej spomenik na svijetu ... Neobična priča nasmijanog plemena kroz prostor i vrijeme. A gdje? U epicentru svijeta, najslobodnijem gradu u Europi, u Amsterdamu!

Check it out u Jungle stilu. Oslobođeni osmijeh! Jungle tribe uvodi Vas u sve tajne Amsterdama, coffee shopove, Red Light district, kanale, smart shopove i sve ostalo nadohvat ruke.

Smješteni smo u samom centru grada i za svega par koraka naći ćete se u samom epicentru događanja! 

Fakultativno krstarenje kanalima, kako bi rekli Nizozemci: "Tko nije krstario kanalima, kao da nije ni bio u Amsterdamu". Amsterdam iz druge perspektive! Fakultativni izlet u prijestolnicu Nizozemske - Haag, Scheveningen i izlazak na Sjeverno more, obilazak palače UN i Tribunala, i na kraju u Rotterdam, grad moderne arhitekture (Kuće kocke -simbol grada).

Fakultativni obilazak Zaanse Schanse, tradicionalnog nizozemskog sela, vjetrenjača, s tvornicama čuvenog nizozemskog sira i radionicama u kojoj se ručno izrađuju klompe, po kojima je Nizozemska poznata.

Novogodišnje putovanje koje ćete sasvim sigurno pamtiti jako dugo! :)

Prijave i informacije:

JUNGLE TRIBE HRVATSKA

Ilica 89/1 (u dvorištu), Zagreb

+385 1 560 1600

+385 1 7987 728

email: jungletribe.hr@gmail.com

radnim danima 10-18h i subotom 11-15h

Dan 1. (29.12.2018.) - Polazak s Autobusnog kolodvora Zagreb u 18h. Opuštena atmosfera tijekom puta, muzika u busu, filmovi... Vrijeme za upoznavanje i planiranje dobrog provoda... Noćna vožnja preko Austrije i Njemačke s usputnim kraćim pauzama radi odmora putnika i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

Dan 2. (30.12.2018.) - Oko podneva stižemo do našeg konačnog odredišta. Smještaj u hostel Hans Brinker koji se nalazi u centru Amsterdama. Vrijeme je za uživanje u bajkovitom gradu i upoznavanje Amsterdama, grada šarenih uskih kosih zgrada čiji se odraz reflektira u kanalima, grada sa zanimljivom srednjovjekovnom arhitekturom, katedralama, vjetrenjačama i prelijepim vrtovima. Fakultativno krstarenje kanalima, Amsterdam iz druge perspektive. U večernjim satima provodimo se u gradu koji nikad ne spava, u nekom od amsterdamskih barova, coffeshoppovima i šećemo čuvenim Red Lights districtom. Povratak u hostel. Noćenje.

Dan 3. (31.12.2018.) – Doručak. Fakultativni obilazak tipičnog nizozemskog sela Zaanse Schans s vjetrenjačama, sirevima i klompama. Poslije obilaska vraćamo se u hostel i imamo slobodno vrijeme za odmor. Predvečer se, naoružani dobrim raspoloženjem, spremamo za doček najiščekivanije noći u godini. Organizirani party u hostelu. Nakon toga idemo na ulice grada slobodnih misli na odlični provod do dugo u noć.  Sretna Nova Godina! A godina koja tako počne... dugo se pamti! Noćenje.

Dan 4. (01.01.2019.) - Nakon doručka, nudimo vam fakultativni izlet do Haaga, prijestolnice Nizozemske vlade i Rotterdama, najveće europske luke i grada cyber arhitekture. Povratak u Amsterdam. Slobodno vrijeme i ponovna potraga za najboljim provodom u gradu. Noćenje.

Dan 5. (02.01.2019.) - Poslije doručka spremamo stvari, ubacujemo ih u bus i imamo slobodno vrijeme za aktivnosti po želji do polaska autobusa u večernjim satima. Krećemo na vožnju preko Njemačke i Austrije uz kraće pauze za odmor putnika i zbog obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

Dan 6. (03.01.2019.) - Dolazak u Zagreb u ranim popodnevnim satima.

JOŠ 18 MJESTA U DRUGOM BUSU

Cijena:

LAST MINUTE cijena 1.665kn

(Diners do 12 rata, Maestro Erste bank do 12 rata)

 

Cijena za gotovinu:

LAST MINUTE cijena 1.580kn

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

 

Uvjeti plaćanja:

Prilikom prijave plaća se 400 kn a ostatak najkasnije 4 tjedna prije puta.

 

Cijena putovanja uključuje:

- kompletnu organizaciju i vođenje puta

- 3 noćenja u hostelu Hans Brinker u višekrevetnim sobama (1/6, 1/8) na bazi noćenja s doručkom (švedski stol)

- prijevoz visokopodnim autobusima opremljenim klima, video i audio uređajima, na navedenim relacijama

 

Cijena putovanja NE uključuje:

- obveznu doplatu hostelu u iznosu od 50 eura za organizirani doček Nove godine u hostelu s uključenom večerom i pićem od 18:00 pa do ponoći

- fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-povijesne spomenike

- međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)

- doplatu za dvokrevetnu sobu ukoliko ih ima na raspolaganju (300 kn – najaviti prilikom prijave) - POPUNJENO

- individualne troškove u hostelu i za vrijeme putovanja

 

Amsterdam je grad karakteristične nizozemske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Mnoge europske prijestolnice obiluju povijesnim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vrijeme kulturni spomenik i nečiji životni prostor. Glavni grad Nizozemske ima sve odlike metropole, živost, ritam, noćni život... sve odlike velikog grada.

Hans Brinker hostel se nalazi u centru Amsterdama i udaljen je 5 minuta hoda od Leidsepleina i 15 minuta hoda od gradskog trga Dam. Sobe u hotelu su s 2, 6 i 8 kreveta, a svaka soba ima svoju kupaonicu i ormariće. Gostima su na raspolaganju bar, recepcija i praonica. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

 

Napomene :

- Organizator putovanja je Neobična putovanja d.o.o., turistička agencija

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu

- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da putnik ne dobije vizu

- Organizator putovanja nije ovlašten i ne provjerava trajanje putnih i drugih isprava

- Putnik je obavezan provjeriti dva dana prije putovanja točno mjesto i vrijeme polaska

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Fakultativni izleti su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima u mjestima na kojima se nalaze, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.

- Za sve informacije dane usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici skupine putnika dužni su sve putnike upoznati s ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja, viziranju i Općim uvjetima putovanja organizatora putovanja

- Svi putnici su dužni sami se upoznati s propisanim pravilima ponašanja država u koje putuju

- U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumacija alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neprimjerenim ponašanjem uznemiruje druge putnike ili ometa vozače i pratitelja u poslu, biti će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.

- Putnici koji nisu državljani Republike Hrvatske obavezni su sami se upoznati s viznim režimom države u koju putuju

- Organizator putovanja zadržava pravo raditi raspored smještaja u sobama. Ukoliko budemo u mogućnosti, potrudit ćemo se da Vašim željama izađemo ususret. Molimo Vas za razumijevanje s obzirom na to da smo ovo putovanje i zamislili kao nesvakidašnju dobru zabavu

- Putovanje je osmišljeno za minimalno 50 putnika

- U slučaju nedovoljnog broja putnika, za realizaciju putovanja, agencija će obavijestiti putnike 10 dana prije predviđenog polaska

- Organizator putovanja zadržava pravo ispravljanja ugovorene cijene prije početka putovanja zbog promjene u tečaju valute ili promjene u tarifama prijevoznika te u zakonom predviđenim slučajevima.

- Za kunski dio koji se plaća u zemlji vrijede uvjeti avionske tvrtke u slučaju promjena tarifa, otkaza i taksa

- Za ovo putovanje pored Općih uvjeta putovanja, vrijedi i poseban uvjet: U slučaju da putnik ne dobije vizu ili u slučaju da putnik odustane od putovanja, agencija zadržava minimalno 50 eura u kunskoj protuvrijednosti u ime troškova rezervacije, a u slučaju kasnog otkaza primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA