Vrata Jonskog Mora

Vrata Jonskog Mora

HAPPY WEEK za prijave do 30.05. cijena iznosi 990 kn! - POSLJEDNJIH 9 MJESTA

Iskoristite praznike za uživanje i kupanje na obali Jonskog i Jadranskog mora!

Polazak: 20.06. – 24.06.2019.

Cijena putovanja 1.140 kn


Putovanje na mjesto gdje se spajaju obale Jadranskog i Jonskog mora, s predivnim pješčanim ili kamenitim plažama, čija će vas boja mora podsjetiti na Maldive ili Karibe! Kada uzmemo u obzir fenomenalnu klimu, prekrasnu obalu i povoljne cijene, Albanija je dragulj za odmor i produženi vikend!

Na početku našeg putovanja upoznajemo Vloru, šarmantni grad s više od 2000 sunčanih sati godišnje. Grad je smješten na obali Otrantskih vrata, morskog prolaza između Jadranskog i Jonskog mora. Vlora je poznata po predivnim plažama koje vas neće ostaviti ravnodušnima i morskim specijalitetima koji slove za najbolje u cijeloj zemlji, ali i po bogatoj proizvodnji kvalitetnog maslinovog ulja.

Odlazimo na fakultativni izlet brodom na poluotok Karaburun i otok Sazan, koje odlikuje kristalno plavo more i bogatstvo prirodnim ljepotama. Karaburun je prirodni park otvoren javnosti tek prije nekoliko godina. Ovo je mjesto prepuno prirodnih dobara, šuma i arheoloških ostataka. Otok Sazan jedini je otok u Albaniji, savršen je za opuštanje, kupanje i kušanje svježe hrane iz restorana smještenih uz more. Ispijamo koktele i uživamo u tirkiznoj vodi.

Posjećujemo i plažu Narta i predivni otočić Zvernec. Narta je prekrasna pješčana laguna s bistrim plavim morem, dok je Zvernec mali otok s pravoslavnim samostanom iz 18. stoljeća skrivenim u središtu šume, do kojeg je moguće doći samo drvenim mostom i mirno je mjesto za bijeg od gradske buke. Otok je mjesto gdje je vrijeme uistinu stalo.

 

Prijave i informacije:

JUNGLE TRIBE HRVATSKA

Ilica 89/1 (u dvorištu), Zagreb

+385 1 560 1600

+385 1 7987 728

email: jungletribe.hr@gmail.com

radnim danima 10-18h i subotom 11-15h

Dan 1: Polazak s autobusnog kolodvora u Zagrebu u 18:00 sati. Vrijeme za upoznavanje i planiranje dobrog provoda. Vožnja kroz Hrvatsku i Crnu Goru s usputnim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti i u svrhu odmora putnika svakih 3-4 sata ovisno o lokaciji i opremljenosti benzinske postaje.

Dan 2: Dolazak u Vloru u prijepodnevnim satima. Smještaj u villu. Upoznajemo se s ovim gradom, smještenim na obali Otrantskih vrata, morskog prolaza između Jadranskog i Jonskog mora. Vlora je poznata po predivnim plažama i morskim specijalitetima koji slove za najbolje u cijeloj zemlji. Slobodno vrijeme za kupanje, razgled grada, kupnju poznatog maslinovog ulja te uživanje u dugim danima početka ljeta. Noćenje.

Dan 3:  Fakultativni izlet brodom na poluotok Karaburun i otok Sazan, koje odlikuje kristalno plavo more. Karaburun je prirodni park, otvoren javnosti tek prije nekoliko godina, a na kojem se nalazi najveća spilja u Albaniji, duga 30 metara. Otok Sazan također je savršen za opuštanje, kupanje i kušanje svježe hrane iz restorana smještenih uz more. Ispijamo koktele i uživamo u tirkiznoj vodi. Povratak u Vloru. Izlazimo u jedan od popularnih beach barova i uživamo u noćnom životu i ljepotama albanske rivijere. Noćenje.

Dan 4: Fakultativni izlet na plažu Narta i predivni mali otok Zvernec. Narta je prekrasna pješčana laguna s bistrim plavim morem, uz koju se nalazi mali otok Zvernec s pravoslavnim samostanom iz 18. stoljeća skrivenim u središtu šume, do kojeg je moguće doći samo drvenim mostom. Ovaj je otok zapanjujući primjer bizantske arhitekture i mirno mjesto za bijeg od gradske buke gdje je vrijeme uistinu stalo. Po povratku s izleta možemo posjetiti neki od barova ili restorana u Vlori gdje ćemo imati prilike probati neke od tradicionalnih albanskih specijaliteta. Možemo izaći u neki od klubova budući da Vloru odlikuje bogat noćni život. Noćenje.

Dan 5: Check out iz smještaja u jutarnjim satima i polazak prema Zagrebu. Vožnja kroz Crnu Goru i Hrvatsku s usputnim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti i u svrhu odmora putnika svakih 3-4 sata ovisno o lokaciji i opremljenosti benzinske crpke. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. Kraj putovanja.

HAPPY WEEK za prijave do 30.05. cijena iznosi 990 kn! - POSLJEDNJIH 10 MJESTA

FIRST MINUTE cijena (za prijave do 15.04.) 1.045 kn

Nakon 15.04. cijena putovanja iznosi 1.200 kn

(Diners do 12 rata, Maestro i Mastercard Erste banke do 12 rata)

 

Cijena za gotovinu:

FIRST MINUTE cijena (za prijave do 15.04.) 990 kn

Nakon 15.04. cijena putovanja iznosi 1.140 kn

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

 

Prilikom prijave plaća se 400 kuna, a ostatak iznosa plaća se najkasnije mjesec dana prije početka putovanja.

Cijena putovanja uključuje:

 • kompletnu organizaciju i vođenje puta
 • 3 noćenja u sobama i apartmanima u Villi 3* u Vlori 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 (uz korištenje kuhinje)
 • prijevoz visokopodnim autobusima opremljenim klima, video i audio uređajima, na navedenim relacijama

Cijena putovanja NE uključuje:

 • fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-povijesne spomenike
 • međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • individualne troškove u smještaju i za vrijeme putovanja
 • obroci (mogućnost nadoplate za doručak – 70 kn za sve dane putovanja)
 • nadoplata za 1/2 sobu ukoliko ih ima na raspolaganju (100 kn za cijelo trajanje putovanja – naglasiti prilikom prijave)

Vlora - grad na jugu Albanije, treći po veličini u Albaniji te druga luka po veličini u zemlji. Najveći je grad na jugu Albanije i najbliži talijanskoj obali. Nalazi se na strateški značajnom položaju (na Otrantskim vratima koja kontroliraju ulaz u Jadransko more), te je u povijesti bio značajan vojni centar. U gradu je proglašena nezavisnost Albanije.

OPIS SMJEŠTAJNIH OBJEKATA:

Vila Rias 3* – smještajni objekt pruža smještaj u 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 sobama i apartmanima. Svim putnicima na raspolaganju je i opremljena kuhinja. Nalazi se na nekoliko minuta hoda od plaže. Smještaj je na bazi noćenja, uz mogućnost nadoplate za doručak.

https://bit.ly/2CaYYLB


NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je Neobična putovanja d.o.o., turistička agencija.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da putnik ne dobije vizu.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne provjerava trajanje putnih i drugih isprava.
 • Putnik je obavezan provjeriti dva dana prije putovanja točno mjesto i vrijeme polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Fakultativni izleti su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima u mjestima na kojima se nalaze, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.
 • Za sve informacije dane usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici skupine putnika dužni su sve putnike upoznati s ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja, viziranju i Općim uvjetima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici su dužni sami se upoznati s propisanim pravilima ponašanja država u koje putuju.
 • U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumacija alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neprimjerenim ponašanjem uznemiruje druge putnike ili ometa vozače i pratitelja u poslu, biti će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.
 • Putnici koji nisu državljani Republike Hrvatske obavezni su sami se upoznati s viznim režimom države u koju putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo raditi raspored smještaja u sobama. Ukoliko budemo u mogućnosti, potrudit ćemo se da Vašim željama izađemo ususret. Molimo Vas za razumijevanje s obzirom na to da smo ovo putovanje i zamislili kao nesvakidašnju dobru zabavu.
 • Putovanje je osmišljeno za minimalno 40 putnika.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika, za realizaciju putovanja, agencija će obavijestiti putnike 10 dana prije predviđenog polaska.
 • Organizator putovanja zadržava pravo ispravljanja ugovorene cijene prije početka putovanja zbog promjene u tečaju valute ili promjene u tarifama prijevoznika te u zakonom predviđenim slučajevima.
 • Za kunski dio koji se plaća u zemlji vrijede uvjeti avionske tvrtke u slučaju promjena tarifa, otkaza i taksa.
 • Depozit koji se plaća prilikom prijave je nepovratan.
 • Za ovo putovanje pored Općih uvjeta putovanja, vrijedi i poseban uvjet: U slučaju da putnik ne dobije vizu ili u slučaju da putnik odustane od putovanja, agencija zadržava minimalno 50 eura u kunskoj protuvrijednosti u ime troškova rezervacije, a u slučaju kasnog otkaza primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA.


Napomene u vezi s fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obvezni dio putovanja
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima
 • Fakultativni izleti se realiziraju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti utjecati na stvari Van dometa agencija vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete često vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.