Ibiza

Ibiza

Ljeto na Ibizi, otoku najboljeg provoda na svijetu

9 dana, avion, takse, transferi, smještaj

First minute cijena 6.660kn 

Period putovanja: 20. 08. - 28.08.2019.

Ibiza je treći po veličini otok Balearskog arhipelaga, pripada Španjolskoj, glavni i najveći grad je Ibiza. Jako brzo je postala jedno od najživopisnijih i najposjećenijih europskih ljetovališta. Povijest Ibize je bogata mističnim legendama i pričama duhovima i gusarima. Prijestolnica je poznata po ludom noćnom životu, što privlači veliki broj mladih turista iz cijelog svijeta. Otok obiluje prelijepim pješčanim plažama, skrivenim pećinama, liticama, a pejzaž upotpunjuju bijele kućice. 

Grad Ibizu su osnovali Kartaginjani 654. godine pr.Kr., što ga čini jednim od najstarijih gradova u Europi. Kasnije su je Rimljani koristili kao luku, zatim Arapi i na kraju Katalonci, koji nisu mnogo marili za grad, otuda su grad i otok bili prepušteni piratima. Danas je grad Ibiza sinonim za odličan provod i party-e, pa je svake godine posjete mnogobrojni turisti iz cijelog svijeta samo da bi partijali i uživali u zvukovima elektronske glazbe koju miksaju najbolji svjetski DJevi. Pored party-a, grad ima mnogo lijepih trgova, uličica, suvenirnica, restorana, kao i tvrđavu koja se nalazi na brdu iznad grada.

Nekada malo ribarsko mjesto, San Antonio je danas vrhunska destinacija za ljetovanje. Smješten je u jednoj od najvećih i najljepših prirodnih luka Europe. Dok šetate promenadom, s jedne strane ćete uživati u zvuku mora, a s druge u hladu koje pravi drvored palmi. Ovdje ćete uživati u najljepšim zalascima sunca, obavezno uz koktel u nekom od kafića i barova uz plažu. San Antonio je poznat i kao destinacija s najviše opcija za sport i razonodu na vodi (vožnja jet ski-ja, paraglajding, razni vodeni parkovi....). Navečer se pretvara u party mjesto, s brojnim barovima na plaži ali i u centralnom dijelu grada, za sve ljubitelje provoda i glazbe.

Na Ibici postoje brojne prelijepe plaže u kojima možete uživati, kao što su Es Cavallet - nudistička plaža, Las Salinas - koja je svoje ime dobila po brojnim slanim jezerima koja se nalaze okolo, Cala Jondal i druge. Pored plaža obilazit ćemo i male gradove u unutrašnjosti otočja. Santa Eaularia je mjestašce koje se nalazi na istočnoj strani otoka, sinonim je za gastronomsko uživanje. Posjetit ćemo i Portinatx, najsjevernije mjesto otoka, gdje se nalazi i najveći svjetionik na Balearskom otočju. Na kraju dana prošetat ćemo San Miguelom i njegovom lukom Puerto de San Miguel, uživamo u ribljim specijalitetima, zalasku sunca, a zavirit ćemo i u jednu od pećina koja je služila kao skrovište za pirate.

Prijave i informacije:

JUNGLE TRIBE HRVATSKA

Ilica 89/1 (u dvorištu), Zagreb

+385 1 560 1600

+385 1 7987 728

email: jungletribe.hr@gmail.com

radnim danima 10-18h i subotom 11-15h

Plan i program puta:

1. dan (20.08.2019): Sastanak u zračnoj luci Nikola Tesla. Let za Ibizu u 10:15 s presjedanjem u Ateni.

2. dan (21.08.2019): Slijećemo na Ibizu u 00:55. Transfer do smejštaja. San Antonio se smjestio u jednoj od najvećih i najljepših prirodnih luka Europe. Nekada ribarsko mjesto, a danas sinonim za vrhunsku destinaciju za ljetovanje.  Pun lijepih plaža, mjesta za promatranje zalaska sunca, kao i kafića i barova u kojima se služe najbolji kokteli. Šetamo promenadom okruženi palmama, uživamo u zalasku sunca iz kafića Cafe del Mar, mjesta rođenja chillout muzike. Noćenje.

3. dan (22.08.2019): Fakultativni obilazak unutrašnjosti otoka, hippi sela i marketa. Mjesto Santa Gertrudis nalazi se točno na sredini otoka i prepuno je zanimljivih kafića, galerija i suvenirnica. Santa Eaularia je mjestašce koje se nalazi na istočnoj strani otoka, sinonim je za gastronomsko uživanje. Posjetit ćemo i Portinatx, najsjevernije mjesto otoka, gdje se nalazi i najveći svjetionik na Balearskom otočju. Na kraju dana prošetat ćemo San Miguelom i njegovom lukom Puerto de San Miguel, uživamo u ribljim specijalitetima, zalasku sunca, a zavirit ćemo i u jednu od pećina koja je služila kao skrovište za pirate. Povratak u smještaj. Noćenje.

4. dan (23.08.2019): Danas odlazimo na fakultativni izlet u južni dio otoka. Uživat ćemo na plaži Ses Salines, jednoj od najpoznatijih i najljepših plaža otoka. Ime je dobila po slanim jezerima koja se nalaze u okolini. Dugu i široku plažu zapljuskuje kristalno čista voda a s druge strane je okružena borovom šumom. Chill i uživanje. Povratak u smještaj. Noćenje.

5. dan (24.08.2019): Poludnevni fakultativni izlet u glavi grad otoka, Ibizu. Grad je prepun lijepih malih trgova, barova, kafića, suvenirnica, restorana... Iznad grada nalaze se stari grad i tvrđava, za čije istraživanje će nam biti potrebna udobna obuća. Eivisa, kako je zovu Katalonci, je također poznata po noćnom životu i najboljim party-ima na otoku.  Noćenje.

6. dan (25.08.2019): Slobodan dan za uživanje na plaži, u koktelima i party-ima. Možete otići na neko od krstarenja ili do otoka Formentera. Noćenje.

7. dan (26.08.2019): Slobodan dan za uživanje na plaži, u koktelima i noćnom životu. Možete otići na adrenalinsku vožnju quadovima.  Noćenje.

8. dan (27.08.2019): Napuštanje smještaja. Koristimo vrijeme za uživanje u suncu i moru. Transfer do zračne luke.

9. dan (28.08.2019): Let za Beograd u 01:45, s presjedanjem u Ateni. Dolazak u Beograd u 15:50.

Polazak:  20.08.2019 

* U rijetkom slučaju moguće je pomicanje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

 

CIJENE I UVJETI:

Termin 

20.08.2019

First minute cijena

7.010 kn

Regularna cijena

7.795 kn


 

 

 

(Diners do 12 rata, Maestro Erste bank do 12 rata)

CIJENE ZA GOTOVINU:

Termin 

20.08.2019

First minute cijena

6.660 kn (890€)

Regularna cijena

7.405 kn (990€)


 

 

 

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

*First minute cijena vrijedi za prijave do 3 mjeseca prije puta, nakon toga vrijedi regularna cijena putovanja.

Cijene su informativne i formirane prema prodajnom tečaju eura Raiffeisen Bank na dan 06.03.2019. i mijenjaju se ovisno o prodajnom tečaju eura na dan uplate zadnje rate.

Uvjeti plaćanja: Prilikom prijave plaća se 1.500kn, a ostatak cijene putovanja plaća se najkasnije 6 tjedana prije puta (za kartično plaćanje 8 tjedana prije puta).

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti ispravne podatke s putovnice, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od izdavanja avio karata sa pogrešnim imenom. Dokumente za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana prije puta. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su sami osigurati vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su kopiju vize dostaviti najkasnije 15 dana prije puta.

Cijena putovanja uključuje:

 • Avio kartu na relaciji Beograd-Ibiza-Beograd sa svim taksama
 • Transfer na relaciji zračna luka –hotel- zračna luka
 • Ručni prtljag 8kg i check in prtljagu 23kg
 • 7 noćenja u hostelu u 1/2 sobama
 • Kompletnu organizaciju putovanja
   

Cijena putovanja NE uključuje:

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-povijesne spomenike
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
 • Transfer do i od zračne luke Beograd
 • Turistička taksa 1,1€ po danu

Napomene :

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL s licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti podatke putovnice s kojom će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik provjeri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Sve putovnice moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu uslijed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava
 • Za sve informacije dane usmenim putem agencija ne snosi odgovornost
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je sve putnike upoznati s ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i viziranja i OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a
 • Putnici su dužni dva dana prije puta provjeriti točno vrijeme i mjesto polaska grupe
 • Putnik je dužan sam se upoznati s pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i poštivati važeće zakonske carinske propise
 • U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prijevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora s predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca
 • Putnik je dužan poštivati satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo putnika isključiti s putovanja
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu s planom i programom puta pauze se prave svakih 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prijevoza, putnik prihvaća sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za europska putovanja
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za realizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za europska putovanja
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju vrijede uvjeti avio kompanija
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni sami platiti novonastale troškove i agencija ne može utjecati na okolnosti koje su van njenog dometa
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana
 • Agencija ne snosi odgovornost uslijed promjena avio konekcija od strane avio kompanije
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobivene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prijevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcijske doplate u vezi s planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči promijeniti dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku osigura transfer / raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj / drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.
 • Zbog poštivanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštivanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Europske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Europske Unije(TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o osobnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA usklađeni s YUTA standardom

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi izaći u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura)
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu s pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo ovise o smještajnom objektu (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan poštivati pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost uslijed sankcija od strane osoblja smještajnog objekta
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u danom trenutku. Agencija nije u mogućnosti klijentima potvrditi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski krevet), kao ni kat u samom smještaju. Klijent je uplatom aranžmana suglasan s tom činjenicom i uvjetima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz nadoplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji s nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi plaćati doplatu, prihvaća da se spoji s bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i spol suputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neugodnosti ili neslaganja koje putnici mogu imati na putu.

Napomene u vezi s fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obvezni dio putovanja
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima
 • Fakultativni izleti se realiziraju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti utjecati na stvari Van dometa agencija vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvaća uvjete lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uvjetima obavijesti suputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguće, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju s predviđenim programom i uvjetima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi s vizama:

 • Putnici su obvezni upoznati se sa viznim režimom države u koju putuju
 • Pojedine ambasade zahtijevaju osobno prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni poštivati pravila ambasade
 • Putnici su dužni dokumente za viziranje dostaviti najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su si sami osigurati vizu za putovanje
 • Agencija ne garantira dobivanje vize i nije ovlaštena utvrđivati valjanost dokumenata
 • U slučaju nedobivanja vize agencija ne snosi odgovornost

Ibiza je treći po veličini otok Balearskog arhipelaga, Najveći i glavni grad je Ibiza, čija je luka uvrštena na UNESCOvu listu svjetske baštine. Ibiza je poznata po svom noćnom životu, party-ima i nastupima svjetski poznatih DJ-eva. Ibiza je također poznata i kao otok borova, jer je bogata šumama ovog četinara.

San Antonio je turističko mjesto na Ibizi, smješteno u jednoj od najvećih i najljepših prirodnih luka Europe. Najpoznatiji je po prelijepim zalascima sunca i party-ima poznatih DJ-eva. Dugačko šetalište uz more se nalazi između pješčane plaže i ulice prepune kafića i barova odakle možete uživati u zalascima sunca i koktelima. Također ovo je mjesto koje nudi široku paletu zabave na vodi i sportova na vodi.

 

Hostel Adelino se nalazi oko 500m od glavne autobusne stanice u San Antoniu. Raspolaže 1/2 i 1/2+1 sobama, sve sobe posjeduju TV, minibar i privatnu kupaonicu s fenom za kosu. Recepcija hostela radi 24h. WiFi je besplatan. Hostel posjeduje otvoreni bazen i bar. Usluga je na bazi noćenja.  http://www.hostaladelinoibiza.com/en/