Tajland Bangkok i Koh Samui iz Zagreba

Tajland Bangkok i Koh Samui iz Zagreba

Putovanje na Tajland 

12 dana - Bangkok i Koh Samui, 7.865 kn - avion, transferi, takse, smještaj, vodič

Polazak: 01.02.2020.

Vodimo vas na magični Tajland – zemlju osmijeha, hramova, ludog noćnog života, budizma, nestvarnih otoka, plaža, mora... Avantura kreće iz Bangkoka, „grada anđela” koji je kombinacija New Yorka upakiranog u istočnjačku filozofiju, začinjene mirise i drugačiju atmosferu... Grad u koji ćete se sigurno poželiti vratiti. Iz ludila Bangkoka idemo u džungle sjevera, u jedinstveni Chang Mai, i idemo na treking kroz džunglu, na rafting bambusima, spavamo sa lokalnim plemenima... Sljedeća stanica nam je otok Koh Samui, otok prelijepih plaža, tirkiznog mora, tropske vegetacije i nestvarnih zalazaka sunca ... Čuven po prelijepim plažama, tirkizno plavom moru, bujnoj tropskoj vegetaciji i dobrom provodu. Uživamo na otoku u narednim danima i istražujemo ga, iznajmljujemo motore, idemo na masaže.

Ovo putovanje osmislili smo za sve one avanturiste željne istraživanja, upoznavanja kulture i prirode uz odmor na nekomercijalnom otoku na malim plažama i uvalama uz provod na poznatim Full Moon partyjima...

Tajland – Zemlja osmijeha sa svim svojim znamenitostima koji će vas oduševiti! Kraljevske palače, Zlatni Hram, Ležeći Buda, Most na rijeci Kwai, Kanchanaburi plutajuća tržnica - gdje se sva trgovina organizira na rijeci i kupoprodaja se vrši sa čamca na čamac… Buran noćni život u prijestolnici Kraljevine Tajland je svakako nešto što će vas dugo držati pod dojmom.​

Put na sjever i duboke džungle - treking kroz nevjerojatne pejzaže, vodopade, floru i faunu kakvu ste mogli vidjeti samo u filmovima. Plemena u džunglama žive na isti način već preko 200 godina i civilizacija ih je zaobišla. Spavanje u bungalovima napravljenim na specifičan old school način. Logorske vatre, Thai rum i nevjerojatno ukusna hrana. Otkrit ćete i Chang Mai, grad pun budističkih hramova, uske ulice pune neobičnih kafea i suvenirnica…Kupamo se u vodopadima, idemo na rafting bambusima, jašemo slonove i uživamo u prirodi...

Prijave i informacije:

JUNGLE TRIBE HRVATSKA

Ilica 89/1 (u dvorištu), Zagreb

+385 1 560 1600

+385 1 7987 728

email: jungletribe.hr@gmail.com

Dan 1:  Sastanak u zračnoj luci „Franjo Tuđman” dva i pol sata prije leta. Let iz Zagreba za Bangkok s presjedanjem.

Dan 2: Dolazak u zračnu luku u Bangkok. Transfer do smještaja. Putovanje je počelo, upoznajemo se s urbanom džunglom. Bangkok - “Grad anđela”- pruža vam potpuno novu dimenziju postojanja, nešto sasvim drugačije od svega što ste do sada doživjeli. Grad nalik New Yorku, upakiran u istočnjačku filozofiju, paprene mirise i drugačiju atmosferu. Večer provodimo u nekom od najpoznatijih nebodera s pogledom na nepregledna svjetla Bangkoka. Zabava i osmjesi do jutra. Noćenje.

Dan 3: Budimo se i krećemo na fakultativni izlet - Kraljevska Palača čija je izgradnja započela 1782. godine, tijekom vladavine kralja Rame I, osnivača Chakri dinastije, a potom postaje kraljevska rezidencija. U okviru Palače smješten je i Hram Smaragdnog Bude, najveća tajlandska svetinja, figura Bude isklesana od zelenog žada. Potom posjećujemo Hram Zore (Wat Arun), Hram Ležećeg Bude (Wat Pho) s ogromnom statuom dužine 46 metara i visine 15 metara, koja predstavlja prelazak Bude u nirvanu. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje. 

Dan 4: Dan za fakultativni izlet – Maeklong Train Market i Plutajuća tržnica. Obilazimo Train market taman na vrijeme da vidimo kako vlak kreće iz stanice i prolazi točno kroz sredinu tržnice. Trgovci ubrzano podižu tende i sklanjaju sve što smeta vlaku da prođe. Vlak odlazi, a mi razgledavamo i kupujemo raznovrsno voće, povrće, cvijeće... Iza ne tako poznatog naziva Damnoen Saduak stoji jedna od najpoznatijih atrakcija Tajlanda – plutajuća tržnica. Na oko 100 km jugoistočno od Bangkoka nalazi se malo trgovačko mjesto ispresjecano kanalima izgrađenim još u XVll st. U duhu starih tajlandskih zemljoradnika krećući se čamcem kroz zelenkastu vodu polako se približavaju trgovci s raznolikim ponudama. Starice sa slamnatim šeširima uz osmjeh nude najrazličitija jela, poslastice i sokove od egzotičnog voća na isti način kao i stotinama godina unazad. Povratak u Bangkok, a zatim noćna vožnja (autobus).

Dan 5: Dolazak u jutarnjim satima u luku, gdje se ukrcavamo na brod kojim se vozimo do Otoka (Koh Samui). Stižemo na otok, transfer do smještaja. Otok koji Vam pruža bezbroj mogućnosti, od prelijepih plaža i toplog mora, do tradicionalnih restorana, nezaobilaznih barova gdje dok ispijate neki od koktela, pažnju Vam odvlače igrači s vatrom sa svojim impozantnim nastupima. Noćenje.

Dan 6: Dan za fakultativni izlet -  Jungle vožnja džipovima. Krećemo u avanturu i obilazak otoka s džipovima, a prva stanica su nam vodopadi Namuang. Koristimo vrijeme za kupanje u prirodnim bazenima ispod vodopada. Nastavljamo vožnju u planine, i zastajemo na par vidkovaca, odakle ćete imati priliku uživati u pogledu na Koh Samui. Pravimo pauzu za ručak. Za kraj ovog izleta, odlazimo u Magic Buddha Garden, obavezno ponesite fotoaparat kako biste napravili nevjerojatne fotografije. Povratak u smještaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan 7: Fakultativni izlet – Angthong National Marine - nacionalni park, arhipelag od 42 otoka, poznat po svojoj nestvarnoj prirodnoj ljepoti. Nalazi se u Tajlandskom zaljevu. ,,Zlatna zdjela’’ ili ,,Angthong’’ krije mnoštvo bijelih pješčanih plaža, skrivenih pećina i koraljnih sprudova, savršeno ušuškanih u mozaiku vapnenačkih otoka. Provest ćemo dan snorklujući u potrazi za rijetkim vrstama ribica, penjat ćemo se na vidikovce, šetat ćemo i uživat ćemo na najljepšim plažama ovog parka. Povratak u smještaj. Noćenje.

Dan 8: Slobodan dan. Mogućnost fakultativnog izleta – Akvarijum i posjeta zoo vrtu. Idemo u posjetu tropskom svijetu, vidjet ćemo morske pse, kornjače, ribe, tuljane i još mnogo morskog životinjskog svijeta... Zatim se upućujemo prema zoo vrtu gdje ćemo imati priliku vidjeti bengalske tigrove, kao i leoparde... Ukoliko ste avanturističkog duha možete se i slikati pored Bengalskog tigra. Povratak u smještaj. Noćenje.

Dan 9: Slobodan dan za uživanje na ovom magičnom otoku. Upijamo energiju ovog otoka, jedemo kokose, posjećujemo lokalnu tržnicu i isprobavamo lokalne specijalitete. Mogućnost organiziranja fakultativnog izleta - druženje sa slonovima. Noćenje.

Dan 10: Napuštamo smještaj, transfer do luke. Odlazimo s otoka oko podneva. Vožnja brodom, zatim autobusom do Bangkoka. Dolazak u Bangkok u kasnim večernjim satima (poslije ponoći). Noćenje.

Dan 11: Napuštamo sobe u pijre podnevnim satima. Posljednji dan u glavnom gradu Tajlanda. Kupujemo suvenire, ispijamo još neki Chang ili Singhu, osjećamo ljutinu tom yum juhe, grickamo pad thai na ulici i opraštamo se od zemlje osmjeha. Večernji transfer do zračne luke. Let za Zagreb s presjedanjem.

Dan 12: Stižemo u Zagreb. Kraj putovanja.

Polasci: 01.02.2020.

* U rijetkom slučaju moguće je pomicanje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske od strane agencije ili avio kompanije. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Cijena putovanja:

Termin 

01.02.2020.

PROMO cijena:

8.280 kn  

First minute cijena:

9.070 kn  

Regularna cijena:

9.855 kn

 

 

  

 

(Diners do 12 rata, Maestro Erste bank do 12 rata)

 

Cijena putovanja za gotovinu:

Termin 

01.02.2020.

PROMO cijena:

7.865 kn (1050€)

First minute cijena:

8.615 kn (1150€)

Regularna cijena:

9.360 kn (1250€)

 

 

  

 

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

 

*Promo cijena vrijedi za sve prijave do tri mjeseca pred put.              
**First minute cijena vrijedi za sve prijave do dva mjeseca pred put. Nakon toga vrijedi regularna cijena putovanja.

Cijene su informativne i formirane prema prodajnom tečaju eura Raiffeisen Bank na dan 17.04.2019. i mijenjaju se ovisno o prodajnom tečaju eura na dan uplate zadnje rate.

Uvjeti plaćanja: Prilikom prijave plaća se 800 kn. A ostatak cijene putovanja plaća se najkasnije 6 tjedana prije puta (za kartično plaćanje 8 tjedana prije puta).

Prijavljivanje:  Preporučujemo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti ispravne podatke s putovnice, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od izdavanja avio karata s pogrešnim imenom. Dokumente za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana prije puta. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su sami osigurati vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su kopiju vize dostaviti najkasnije 15 dana prije puta.

Cijena putovanja uključuje:

 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Bangkok – Zagreb s uključenim pristojbama
 • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi 3 noćenja s doručkom u hotelu od 2*/3* po lokalnoj kategorizaciji u Bangkoku
 • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi 5 noćenja s doručkom u hotelu od 2*/3* po lokalnoj kategorizaciji na Koh Samuiu
 • Sve transfere prema planu i programu puta
 • Organizaciju putovanja i usluge predstavnika agencije na destinaciji na hrvatskom ili srpskom jeziku

Cijena putovanja NE uključuje:

 • Vizu za Tajland s jednim ulaskom (35€) – vrijeme potrebno za izdavanje je dva dana
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji do 5 dana pred put)
 • Fakultativne obilaske i ulaznice za lokalitete i kulturno-povijesne spomenike
 • Individualne troškove za vrijeme trajanja putovanja

Napomene :

 • Organizator paket aranžmana je NEOBIČNA PUTOVANJA d.o.o. turistička agencija, Ilica 89/1, 10000 Zagreb, OIB: 60129171925, ID kod: HR-AB-01-080804992, tel: +385 1 560 1600, e-mail: jungletribe.hr@gmail.com
 • Ponuđena kombinacija usluga putovanja jest paket-aranžman u smislu Zakona o pružanju usluga u turizmu
 • Putovanje je organizirano za minimalno 10 i maksimalno 35 putnika po terminu za putovanja avionom, odnosno minimalno 40 i maksimalno 95 putnika po autobusu za putovanja autobusom.
 • Organizator/prodavatelj može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana i putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od navedenog minimalnog broja putnika i ako organizator/prodavatelj obavijesti putnika o raskidu ugovora unutar roka utvrđenog u ugovoru, ali ne kasnije od: a) 20 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju više od šest dana, b) sedam dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju između dva i šest dana tj. c) 48 sati prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju manje od dva dana.
 • Obzirom da neki lokalni smještaji i lokalni transferi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću, ovo putovanje nije preporučljivo za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
 • U agenciji Neobična putovanja d.o.o. možete ugovoriti putno zdravstveno osiguranje, u suradnji s osiguravajućom kućom Allianz. Moguće je ugovoriti osnovno putno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode, osiguranje od privatne odgovornosti i dvije opcije osiguranja od otkaza: obični otkaz i all-risk otkaz. Osiguranje od otkaza i all-risk osiguranje od otkaza potrebno je uplatiti najkasnije 5 dana od uplate cjelokupnog iznosa aranžmana. Ostale opcije moguće je uplatiti do par dana prije polaska. Cijena osiguranja ovisi o duljini trajanja aranžmana te o cijeni aranžmana te se za izračun možete javiti na mail jungletribe.hr@gmail.com.
 • Sve putovnice moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od datuma završetka paket aranžmana
 • Za sve informacije dane usmenim putem organizator/prodavatelj ne snosi odgovornost
 • U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava
 • Putnici su dužni u autobusu i drugim prijevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostati na svojim mjestima, i ne napuštati ih na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, kontrolne postaje, naplatne kućice itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora s predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i predstavnike agencije u poslu, bit će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega
 • Putnik je dužan poštivati satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju
 • Na putovanjima autobusom u autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu s planom i programom puta pauze se rade svakih 3-4 sata (u ovisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske postaje) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i duljinu iste
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju vrijede uvjeti avio kompanija
 • Cijene paket aranžmana koji uključuju avionski prijevoz niskotarifnim (low-cost) kompanijama podložne su promjenama i nakon prijave na putovanje i uplate iznosa za prijavu provjeravaju se cijene i putniku se potvrđuje cijena putovanja
 • Organizator/prodavatelj putovanja ne snosi odgovornost uslijed promjena avio konekcija od strane avio kompanije
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobivene od strane organizatora/prodavatelja podložne su promjeni i isključivo ovise od avio kompanije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo odabira prijevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće
 • Organizator/prodavatelj putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcijske doplate u vezi s planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči promijeniti dio plana i programa puta, organizator/prodavatelj nema odgovornost tom putniku osigurati transfer / raniji ili kasniji check in ili check out u smještaju / drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.
 • Naša preporuka je da na putovanju posebno pripazite na osobne dokumente i novac.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA organizatora putovanja

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator/prodavatelj putovanja zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, organizator/prodavatelj putovanja pokušat će udovoljiti željama putnika ukoliko je to moguće
 • U smještajne objekte ulazi se prvog dana boravka u skladu s pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo ovise o smještajnom objektu (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan poštivati pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost uslijed sankcija od strane osoblja smještajnog objekta
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Organizator/prodavatelj nije u mogućnosti klijentima potvrditi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski krevet), kao ni kat u samom smještaju.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost uz nadoplatu biti sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko se putnik želi spojiti s nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi plaćati doplatu, prihvaća da se spoji s bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i spol suputnika. U tim situacijama organizator/prodavatelj ne odgovara za bilo kakve eventualne neugodnosti ili neslaganja koje putnici mogu imati na putu.

Napomene u vezi s vizama:

 • Putnici koji nisu državljani Republike Hrvatske su obvezni upoznati se sa viznim režimom države u koju putuju
 • Pojedine ambasade zahtijevaju osobno prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni ispoštovati pravila ambasade
 • Putnici su dužni dokumente za viziranje dostaviti u traženom roku, a u suprotnom su dužni sami osigurati vizu za putovanje
 • Organizator/prodavatelj ne garantira dobivanje vize i nije ovlašten utvrđivati valjanost dokumenata
 • U slučaju nedobivanja vize agencija ne snosi odgovornost

Napomene o fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obvezni dio putovanja
 • Fakultativni izleti realiziraju se od strane lokalnih agencija i organizator/prodavatelj paket aranžmana ne odgovara za realizaciju ili bilo kakvu štetu putniku u svezi istih.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije odnosno organizatora fakultativnog izleta bez prava na žalbu. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguće, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac. Lokalna agencija odnosno organizator fakultativnog izleta dužan je o uvjetima izleta obavijesti putnike.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju s predviđenim programom i uvjetima fakultativnog izleta.
 • Organizator/prodavatelj putovanja ne mogu utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima

Hotel  je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Bangkok je glavni i najveći grad Kraljevine Tajland i jedan od najvećih gradova Jugoistočne Azije. Bangkok se nalazi u središnjoj regiji Tajlanda. Tajlanđani Bangkok skraćeno zovu Krung Thep, što u prijevodu znači “Grad anđela”, dok je svuda u svijetu poznato internacionalno ime Bangkok.

 Koh Samui nakon Phuketa, najveći je otok Tajlanda. Otok se nalazi u Tajlandskom zaljevu. Netaknuta Džungla, plaže s prelijepim sitnim pjeskom, barovi s raegge glazbom, samo su neke od stvari koje će Vas oduševiti.