Šri Lanka i Maldivi

Šri Lanka i Maldivi

Putovanje u Šri Lanku i na Maldive 2019.

13 dana – Negombo, Kendi, Hikaduva, Maafushi otok – 11.525 kn  (uključene avio karte, sve takse, smještaj, transferi)

Polazak: 23.01.2019.

13 dana tropskog raja na Indijskom oceanu...

Vodimo vas u egzotičnu i posebnu zemlju koju zovu biserom Indijskog oceana – Šri Lanku. Zemlja koja se nalazi u Indijskom moru, južno od Indije bogata je predivnim plažama, nevjerojatnom prirodom i dugom tradicijom i kulturom. Vodimo Vas na druženje sa ljubaznim lokalnim stanovništvom, na obilazak kakav nećete naći u ponudama drugih agencija. Neobično putovanje kroz džungle središnjeg dijela otoka, obilasci poznatih budističkih hramova, lokaliteta pod zaštitom UNESCO-a, branje i degustacija čaja, hranjenje slonova, masaže na plažama uz zalazak sunca, surfanje...

Tropske plaže, mala autentična sela, ribarska naselja, rezervati za slonove, zelene lagune, koraljni grebeni, vodopadi u tropskim šumama, planinski vrhovi, plantaže čaja, farme morskih kornjača, rudnici dragog kamenja, botanički vrtovi, tvornice čaja, hramovi, crkve iz perioda kolonijalne vladavine Nizozemaca i Portugalaca, tvrđave, povijesna mjesta i gradovi… Otok za uživanje, otok za divljenje… Šri Lanka…

Sa magične Šri Lanke odlazimo u pravi tropski raj – Maldive. Totalni hedonizam i odmor... Maldivi, otočna država u Indijskom oceanu koju sačinjava oko 1192 otoka.  Nalaze se na oko 700 km od Šri Lanke, a po površini su najmanja azijska zemlja. Najveći i glavni grad je Male, na Kaafu Atolu.

Kandy – najpoznatije mjesto na otoku sa neopisivo lijepom prirodom i beskrajnim mogućnostima za izlete u njegovoj neposrednoj okolini! Budistički hram na brdu je simbol grada! Okolo se nalaze mnogobrojne plantaže čaja, rezervat za slonove, vodopadi itd. Majmuni se slobodno šeću po ulici, a zvukovi iz šume odzvanjaju kroz grad. Jezero koje se nalazi u centru grada totalno će nas osvježiti i poslati misli i mozak na odmor!

Dambulla – obilazak najpoznatijeg i najvrijednijeg spomenika kulture na otoku. Budistički Zlatni hram! U podnožju stepenica koje vode do špilja, nalazi se Zlatni hram, velika šarena, pomalo kičasta građevina sa ogromnim zlatnim sjedećim Budom od čak 30 metara. Hram je, zapravo, budistički muzej u kojem se nalaze postavke procesije čitavog Budinog života i dosta statua koje pripadaju nacijama okolnih budističkih zemalja. Sama Dambulla datira jos iz 1. stoljeća prije Krista, kada je kralj Vatagama, bježeći od Tamila, našao utočište u ovim špiljama i ostao tu 14 godina. Kada je povratio prijestolje, u znak zahvalnosti počeo je ovdje graditi hramove, koje su nakon njegove smrti nastavili da šire kraljevi iz Kandyja. Nalaze se na visini od 160 metara i do samog vrha ima nešto manje od 1000 stepenica. Na stepenicama srećemo male slatke prodavačice lotosa i ljiljana, čitače dlanova, neumorne prodavaoce magneta, ponekog krotitelja zmija sa kobrama i pitonima i zaljubljene parove.

Sigiriya, “Lavlja stijena” je kamena tvrđava iz V stoljeća sa ostatcima starih spremnika za vodu, prelijepim vrtovima i izuzetnim umjetničkim bogatstvom. Nalazi se u središtu otoka, na velikoj nadmorskoj visini u odnosu na svoje okruženje, te je vidljiva iz skoro svih okolnih mjesta udaljenih i po više kilometara. Lavlja usta i prelijepi vrtovi su najposjećenije atrakcije na ovom lokalitetu. Na samo 15 kilometara od Dambulle, na stijeni od 200 metara, okružena nepreglednim šumama i crvenom glinom, leži Sigiriya, Kasyapino utvrđenje, nekadašnja prijestolnica šrilankanskog carstva. Cijeli kompleks datira iz 5. stoljeća, ali se tvrdi kako je stijena pružala utočiste monasima još od 3. stoljeća prije Krista. Kasyapa je jedan od dvojice sinova kralja Dhatusena, koji je svog oca zarobio, a brata protjerao u Indiju i odlučio sebi sagraditi utvrđenje na vrhu ove stijene. Kažu da se cijeli kompleks gradio samo 7 godina, u 5. stoljeću. Nakon što je pretrpio poraz u sukobu sa svojim bratom, Kasyapa je 491.godine izgubio svoje kraljevstvo i zemlja je vraćena monasima.

Malo ribarsko selo Hikkaduwa je mjesto na jugozapadnoj obali koje je poznato po nestvarnim plažama i koraljnim grebenima. Raj za surfere i ronioce! Lokalna kuhinja, tropski kokteli, Ginger beer, svježi cijeđeni sokovi od papaje, avokada, limuna, manga, ananasa, kivija… Pogledajte kako izgleda drvo kakaa, vanilije, papra, ananasa, sandala, cimeta…. Kilometri zlatnog pijeska, mali uvučeni ,,beach’’ barovi, baldahini od trske, surferske daske na sve strane, katamarani, tihi reggae i chill. Dane provodimo idilično, poprilično isto – ležimo na plaži okruženi mirišljavim štapićima, ispijamo cijeđeno voće, uživamo u najsvježijim morskim plodovima, čekamo zalazak sunca. Ponekad se pojavi i slon iz obližnjeg dvorišta, popije svoju coca-colu od dva litra, rashladi i sebe i svoju okolinu i tromo odšeta natrag.

Mjesto kao i mnoga primorska mjesta, ali u isto vrijeme i potpuno drugačije. Velika ulica duž  plaže ispunjena malim galerijama, šarenim suvenirnicama, restoranima, fast food-ovima; čuje se buka tuk tukova i lupanje lopatica iz obližnjeg roštilja i svuda se osjeća miris curryja. Budistički znakovi na svakom koraku – male pagode, skriveni budistički hramovi duboko u džungli i na obalama obližnje rijeke Madu, Budine slike na tuk tukovima.

U strahu da bi 1.192 otoka uskoro mogla potonuti, vlada Maldiva uspostavila je suradnju sa jednom nizozemskom građevinskom kompanijom u namjeri da izgradi najveći plutajući arhipelag na svijetu. Otoci će pomoću kabela i teleskopskih pokretnih šipki biti pričvršćeni za dno mora, što će im osigurati stabilnost čak i po velikom nevremenu. Na nekadašnjoj portugalskoj koloniji Maldivima govori se divehi jezik, najmanja je muslimanska zemlja na svijetu, glavni izvor prihoda su turizam i ribolov, a lokalno stanovništvo kaže da ih palme održavaju u životu.

Prijave i informacije:

JUNGLE TRIBE HRVATSKA

Ilica 89/1 (u dvorištu), Zagreb

+385 1 560 1600

+385 1 7987 728

email: jungletribe.hr@gmail.com

radnim danima 10-18h i subotom 11-15h

Dan 1: Okupljanje u zračnoj luci u Beogradu dva sata prije leta. Let Beograd – Colombo s presjedanjem.

Dan 2: Stižemo u Colombo, najveći i glavni grad Šri Lanke. Dobrodošli na otok ukusa, bivši Cejlon, a današnju Šri Lanku poznatiju još kao  Otok lavova. Zemlja čaja, dragog kamenja, svile, kriketa i nasmijanih ljudi,... Transfer do Kandya, grada u centralnoj regiji. Smještaj u Guest House. Oslobađanje od stresa i punjenje baterija počinje. Noćenje

Dan 3: Jutarnji odlazak na  fakultativni izlet. Prva stanica je tvornica čaja. Ovdje ćemo naučiti nešto novo i vidjeti kako izgleda proizvodnja najpoznatijeg napitka na svijetu, a zatim ćemo imati priliku degustirati čaj i pogledati biljke koje se spremaju za daljnju industrijsku obradu. Nakon toga, idemo u Pinnawalu, rezervat  slonova gdje ćete uživati u druženju s ovim prepametnim i plemenitim životinjama. Posjetitelji ovog sela, u većini slučaja, imaju prilike nahraniti ih i pogledati kako se slonovi kupaju u obližnjoj rijeci. Naravno, jahanje slonova kroz džunglu i “Elephant Shower” :) U povratku ćemo imati prilike obići SPICE GARDEN (možda ste se pitali kako izgleda drvo vanilije, cimeta, karanfila, kakaa, ananasa, kave... E pa sada ćete vidjeti:) i pogledati plantaže čaja čime završavamo ovaj izlet. Slobodno vrijeme po povratku u Kandy. Noćenje.

Dan 4: Jutarnji polazak autobusom za Dambullu, gdje ćemo imati prilike vidjeti čuveni Zlatni hram  i Sigiriyju (Lavlju stijenu), kamenu tvrđavu sa prelijepim kulturnim naslijeđem iz antičkog razdoblja koja je pod zaštitom UNESCO-a. Povratak u Kandy. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan 5: Ranojutarnji fakultativni izlet, pješačenje i boravak na 2500 m nadmorske visine. Do vrha vodi 5500 stepenica, a planina je sveto mjesto hindusa, budista, muslimana i krišćana. Penjanje na Adamov vrh i uživanje u nestvarnoj prirodi i pogledu koji se pruža sa visine.... Povratak u Kandy. Noćenje.

Dan 6: Fakultativni obilazak hrama Tooth Temple, najsvetijeg budističkog hrama na Šri Lanki koji čuva Budin zub. Veliki kompleks sastoji se od 4 devale, 4 hrama posvećena božanstvima koja čuvaju grad. Slobodno popodne ili fakultativni odlazak u Peradeniyu - botanički vrt gdje ćemo imati prilike uživati u zelenilu i odmoru. Povratak u Kandy. Noćenje.

Dan 7:  Transfer do zračne luke i let za Male. Dolazak na Maldive gdje ćemo narednih dana uživati i odmarati. Transfer do smještaja u Maleu i noćenje.

Dan 8-9-10-11: Transfer do otoka u jutarnjim satima. Smještaj i slobodno vrijeme za odmor i uživanje. Tirkizno more, bijele plaže, masaže, ronjenje i snorkeling u lagunama, uživanje u morskim specijalitetima uz nevjerojatne zalaske sunca ... 4 noćenja.

Dan 12: Napuštanje smještaja u prijepodnevnim satima i slobodno vrijeme do transfera za Male i zračnu luku. Let iz Malea s presjedanjem.

Dan 13: Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

CIJENA:

Termin

23.01.2019.

First minute cijena

12.135 kn

Regularna cijena

12.915 kn

 

 

 

(Diners do 12 rata, Maestro Erste bank do 12 rata)

 

Cijena za gotovinu:

Termin

23.01.2019.

First minute cijena

11.525 kn (1.550 €)

Regularna cijena

12.270 kn (1.650 €)

 

 

 

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

 

First minute cijena vrijedi za prijave do 05.12.2018. Nakon tog datuma vrijedi regularna cijena aranžmana.

HAPPY WEEK ZA SVE PRIJAVE OD 11.12.2018. DO 20.12.2018. CIJENA  11.525 kn (1550 EUR) PO OSOBI!

Cijene su informativne i formirane prema prodajnom tečaju eura Raiffeisen Bank na dan 06.06.2018. i mijenjaju se ovisno o prodajnom tečaju eura na dan uplate zadnje rate.

 

Uvjeti plaćanja:

Prilikom prijave plaća se 800 kn, nakon formiranja grupe uplaćuje se još 2.250 kn, a ostatak cijene putovanja plaća se najkasnije 6 tjedana prije puta (za kartično plaćanje 8 tjedana prije puta).

Prijavljivanje:

Preporučamo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti ispravne podatke s putovnice, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od izdavanja avio karata s pogrešnim imenom. Prijava je važeća jedino uz uplatu rezervacije. Za destinacije za koje je potrebna viza, dokumente za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana prije polaska. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su kopiju vize dostaviti najkasnije 15 dana prije puta.

 

Putovanje uključuje:

 • Avio kartu Beograd – Colombo – Male - Beograd sa svim pristojbama
 • Smještaj na bazi 5 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu u Kandyu
 • Smještaj na bazi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu u Maleu
 • Smještaj na bazi 4 noćenja –polupansion, u dvokrevetnim sobama u hotelu na otoku na Maldivima
 • Sve transfere prema planu i programu puta
 • Kompletnu organizaciju i vođenje puta

Putovanje NE uključuje:

 • vizu za Šri Lanku (35$)
 • fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-povijesne spomenike
 • međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • individualne troškove u smještajnim objektima i za vrijeme putovanja
 • obroke
 • transfer do i od zračne luke u Beogradu

 

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL s licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti podatke putovnice s kojom će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik provjeri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Sve putovnice moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu uslijed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava
 • Za sve informacije dane usmenim putem agencija ne snosi odgovornost
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je sve putnike upoznati s ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i viziranja i OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a
 • Putnici su dužni dva dana prije puta provjeriti točno vrijeme i mjesto polaska grupe
 • Putnik je dužan sam se upoznati s pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i poštivati važeće zakonske carinske propise
 • U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prijevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora s predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca
 • Putnik je dužan poštivati satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo putnika isključiti s putovanja
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu s planom i programom puta pauze se prave svakih 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prijevoza, putnik prihvaća sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za europska putovanja
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za realizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za europska putovanja
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju vrijede uvjeti avio kompanija
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni sami platiti novonastale troškove i agencija ne može utjecati na okolnosti koje su van njenog dometa
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana
 • Agencija ne snosi odgovornost uslijed promjena avio konekcija od strane avio kompanije
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobivene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prijevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcijske doplate u vezi s planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči promijeniti dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku osigura transfer / raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj / drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maljoletni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.
 • Zbog poštivanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštivanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Europske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Europske Unije(TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o osobnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA usklađeni s YUTA standardom

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi izaći u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura)
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu s pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo ovise o smještajnom objektu (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan poštivati pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost uslijed sankcija od strane osoblja smještajnog objekta
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti klijentima potvrditi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski krevet), kao ni kat u samom smještaju. Klijent je uplatom aranžmana suglasan s tom činjenicom i uvjetima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz nadoplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji s nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi plaćati doplatu, prihvaća da se spoji s bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i spol suputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neugodnosti ili neslaganja koje putnici mogu imati na putu.

Napomene u vezi s fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obvezni dio putovanja
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima
 • Fakultativni izleti se realiziraju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti utjecati na stvari Van dometa agencija vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvaća uvjete lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uvjetima obavijesti suputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguće, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju s predviđenim programom i uvjetima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi s vizama:

 • Putnici su obvezni upoznati se sa viznim režimom države u koju putuju
 • Pojedine ambasade zahtijevaju osobno prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni ispoštovati pravila ambasade
 • Putnici su dužni dokumente za viziranje dostaviti najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su si sami osigurati vizu za putovanje
 • Agencija ne garantira dobivanje vize i nije ovlaštena utvrđivati valjanost dokumenata
 • U slučaju nedobivanja vize agencija ne snosi odgovornost

Guest House je smještajni objekt za ljude kojima nije potreban poseban komfor. Sobe su uglavnom manje prostrane, s dva ili tri kreveta i kupaonicom. U nekim objektima na Šri Lanci nema tople vode, što je veoma uobičajeno na cijelom otoku. Usluga je na bazi noćenja.

Hotel 2-3-4* je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Kandy je kulturna prijestolnica Šri Lanke. Smatra se jednim od najlepših i najživopisnijih gradova. Nalazi se u središtu otoka, a sam grad, kao i njegova okolina, izuzetno su bogati prelijepom prirodom, tropskim vrtovima te  kulturnim i vijerskim objektima.

Maldivi je otočna zemlja u Indijskom oceanu koja se sastoji od oko 1200 atolskih otoka. Posebno su poznati po sniježno bijelim plažama i tirkiznome moru, i spadaju za jednu od najpopularnijih destinacija za odmor u svijetu. Udaljeni su oko 700 km od Šri Lanke i oko 300 km od Indije. Maldivi su najmanja azijska zemlja, kako po površini, tako i po broju stanovnika te je ujedno i najniža zemlja na svijetu s prosječnom visinom od 1,5m na kojoj se ujedno nalazi i najniži najviši vrh na svijetu visok svega 2m. Glavni i najveći grad je Male, a nalazi se na atolu Kaafu Atoll.

Hotel The Kandyan 4* - Kendi (Šri Lanka) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Hotel The Somerset 3* - Male (Maldivi) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Hotel Stingray Beach Inn 3* - Maafushi (Maldivi) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Hotel Triton Beach Hotel and Spa 3* - Maafushi (Maldivi) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.