Šri Lanka i Maldivi Nova Godina

Šri Lanka i Maldivi Nova Godina

Putovanje u Šri Lanku i na Maldive Nova Godina

11 dana – Kandy, Male, Maafushi – 13.075 kn  (uključene avio karte, sve takse, smještaj, transferi)

Polazak: 30.12.2019.

11 dana tropskog raja na Indijskom oceanu...

Vodimo vas u egzotičnu i posebnu zemlju koju zovu biserom Indijskog oceana – Šri Lanku. Zemlja koja se nalazi u Indijskom moru, južno od Indije bogata je predivnim plažama, nevjerojatnom prirodom i dugom tradicijom i kulturom. Vodimo Vas na druženje sa ljubaznim lokalnim stanovništvom, na obilazak kakav nećete naći u ponudama drugih agencija. Neobično putovanje kroz džungle središnjeg dijela otoka, obilasci poznatih budističkih hramova, lokaliteta pod zaštitom UNESCO-a, branje i degustacija čaja, hranjenje slonova, masaže na plažama uz zalazak sunca, surfanje...

Tropske plaže, mala autentična sela, ribarska naselja, rezervati za slonove, zelene lagune, koraljni grebeni, vodopadi u tropskim šumama, planinski vrhovi, plantaže čaja, farme morskih kornjača, rudnici dragog kamenja, botanički vrtovi, tvornice čaja, hramovi, crkve iz perioda kolonijalne vladavine Nizozemaca i Portugalaca, tvrđave, povijesna mjesta i gradovi… Otok za uživanje, otok za divljenje… Šri Lanka…

Sa magične Šri Lanke odlazimo u pravi tropski raj – Maldive. Totalni hedonizam i odmor... Maldivi, otočna država u Indijskom oceanu koju sačinjava oko 1192 otoka.  Nalaze se na oko 700 km od Šri Lanke, a po površini su najmanja azijska zemlja. Najveći i glavni grad je Male, na Kaafu Atolu.

Kandy – najpoznatije mjesto na otoku sa neopisivo lijepom prirodom i beskrajnim mogućnostima za izlete u njegovoj neposrednoj okolini! Budistički hram na brdu je simbol grada! Okolo se nalaze mnogobrojne plantaže čaja, rezervat za slonove, vodopadi itd. Majmuni se slobodno šeću po ulici, a zvukovi iz šume odzvanjaju kroz grad. Jezero koje se nalazi u centru grada totalno će nas osvježiti i poslati misli i mozak na odmor!

Dambulla – obilazak najpoznatijeg i najvrijednijeg spomenika kulture na otoku. Budistički Zlatni hram! U podnožju stepenica koje vode do špilja, nalazi se Zlatni hram, velika šarena, pomalo kičasta građevina sa ogromnim zlatnim sjedećim Budom od čak 30 metara. Hram je, zapravo, budistički muzej u kojem se nalaze postavke procesije čitavog Budinog života i dosta statua koje pripadaju nacijama okolnih budističkih zemalja. Sama Dambulla datira jos iz 1. stoljeća prije Krista, kada je kralj Vatagama, bježeći od Tamila, našao utočište u ovim špiljama i ostao tu 14 godina. Kada je povratio prijestolje, u znak zahvalnosti počeo je ovdje graditi hramove, koje su nakon njegove smrti nastavili da šire kraljevi iz Kandyja. Nalaze se na visini od 160 metara i do samog vrha ima nešto manje od 1000 stepenica. Na stepenicama srećemo male slatke prodavačice lotosa i ljiljana, čitače dlanova, neumorne prodavaoce magneta, ponekog krotitelja zmija sa kobrama i pitonima i zaljubljene parove.

Sigiriya, “Lavlja stijena” je kamena tvrđava iz V stoljeća sa ostatcima starih spremnika za vodu, prelijepim vrtovima i izuzetnim umjetničkim bogatstvom. Nalazi se u središtu otoka, na velikoj nadmorskoj visini u odnosu na svoje okruženje, te je vidljiva iz skoro svih okolnih mjesta udaljenih i po više kilometara. Lavlja usta i prelijepi vrtovi su najposjećenije atrakcije na ovom lokalitetu. Na samo 15 kilometara od Dambulle, na stijeni od 200 metara, okružena nepreglednim šumama i crvenom glinom, leži Sigiriya, Kasyapino utvrđenje, nekadašnja prijestolnica šrilankanskog carstva. Cijeli kompleks datira iz 5. stoljeća, ali se tvrdi kako je stijena pružala utočiste monasima još od 3. stoljeća prije Krista. Kasyapa je jedan od dvojice sinova kralja Dhatusena, koji je svog oca zarobio, a brata protjerao u Indiju i odlučio sebi sagraditi utvrđenje na vrhu ove stijene. Kažu da se cijeli kompleks gradio samo 7 godina, u 5. stoljeću. Nakon što je pretrpio poraz u sukobu sa svojim bratom, Kasyapa je 491.godine izgubio svoje kraljevstvo i zemlja je vraćena monasima.

Mjesto kao i mnoga primorska mjesta, ali u isto vrijeme i potpuno drugačije. Velika ulica duž  plaže ispunjena malim galerijama, šarenim suvenirnicama, restoranima, fast food-ovima; čuje se buka tuk tukova i lupanje lopatica iz obližnjeg roštilja i svuda se osjeća miris curryja. Budistički znakovi na svakom koraku – male pagode, skriveni budistički hramovi duboko u džungli i na obalama obližnje rijeke Madu, Budine slike na tuk tukovima.

U strahu da bi 1.192 otoka uskoro mogla potonuti, vlada Maldiva uspostavila je suradnju sa jednom nizozemskom građevinskom kompanijom u namjeri da izgradi najveći plutajući arhipelag na svijetu. Otoci će pomoću kabela i teleskopskih pokretnih šipki biti pričvršćeni za dno mora, što će im osigurati stabilnost čak i po velikom nevremenu. Na nekadašnjoj portugalskoj koloniji Maldivima govori se divehi jezik, najmanja je muslimanska zemlja na svijetu, glavni izvor prihoda su turizam i ribolov, a lokalno stanovništvo kaže da ih palme održavaju u životu.

Prijave i informacije:

JUNGLE TRIBE HRVATSKA

Ilica 89/1 (u dvorištu), Zagreb

+385 1 560 1600

+385 1 7987 728

email: jungletribe.hr@gmail.com

radnim danima 10-18h i subotom 11-15h

Dan 1 (30.12.2019): Okupljanje grupe u zračnoj luci „Nikola Tesla“ tri sata prije leta. Let iz Beograda za Colombo, s presjedanjem u Dohi.

Dan 2 (31.12.2019): Stižemo u zračnu luku u Colombu u jutarnjim satima. Dobrodošli na otok ukusa, bivši Cejlon, današnju Šri Lanku, zemlju čaja, dragog kamenja, nasmijanih ljudi, svile... Transfer do Kandy, u centralnom području Šri Lanke. Smještaj. Oslobađanje od stresa i sakupljanje energije počinje. Fakultativni izlet – obilazak hrama Budinog Zuba (Tooth Temple), najsvetijeg budističkog hrama na Šri Lanki, koji čuva Budin zub. Veliki kompleks sastoji se od 4 devale, 4 hrama posvećena božanstvima koja čuvaju grad. Slobodno popodne. Spremamo se da na tropskom otoku dočekamo Novu Godinu! Novogodišnja večera u okviru hotela. Noćenje. SRETNA NOVA 2020. GODINA!

Dan 3 (01.01.2020): Jutarnji polazak autobusom na fakultativni izlet u Dambulla – kompleks od pet hramova u pećinama, gdje ćemo imati priliku vidjeti i čuveni Zlatni hram. Potom se upućujemo u Sigiriya (lavlju stjenu), kamenu tvrđavu s prelijepim kulturnim nasljeđem iz antičkog perioda koja je pod zaštitom UNESCO-a. Povratak u Kandy. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan 4 (02.01.2020): Fakultativni izlet u Pinnawala – rezervat za slonove, gdje ćete uživati u druženju s ovim prepametnim životinjama. Posjetioci ovog sela u većini slučajeva imaju prilike nahraniti ih i pogledati kako se slonovi kupaju u obližnjoj rijeci. U povratku ćemo imati priliku obići Spice Garden“ (možda ste se pitali kako izgleda drvo vanilije, cimeta, karanfilića, kakaa, ananasa, kave...) i pogledamo plantaže čaja, čime završavamo ovaj izlet. Slobodno vrijeme po povratku u Kandy. Noćenje.

Dan 5 (03.01.2020): Ranojutarnji fakultativni izlet, pješačenje i boravak na 2500 m nadmorske visine. Do vrha vodi 5500 stepenica, a planina je sveto mjesto hindusa, budista, muslimana i kršćana. Penjanje na Adamov vrh i uživanje u nestvarnoj prirodi i pogledu koji se pruža sa visine. Povratak u Kandy. Noćenje.

Dan 6 (04.01.2020): Napuštanje smještaja i ranojutarnji transfer do zračne luke i let za Male. Dolazak u Male i prepuštanje čarima magičnih Maldiva. Transfer do smještaja i slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan 7 (05.01.2020): Transfer do otoka Maafushi u jutarnjim satima. Smještaj i slobodno vrijeme za odmor i uživanje. Tirkizno more, bijele plaže, masaže, ronjenje i snorkeling u lagunama, uživanje u morskim specijalitetima uz nevjerojatne zalaske sunca... Noćenje.

Dan 8 (06.01.2020): Još jedan dan za opuštanje i kupanje u kristalno čistoj vodi tirkiznog mora. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan 9 (07.01.2020): Sunčanje i uživanje u zracima siječanjskog Sunca na tropskom otoku i njegovim bijelim pješčanim plažama. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan 10 (08.01.2020): Napuštanje smještaja u prijepodnevnim satima i slobodno vrijeme do transfera za Male i zračnu luku. Let iz Malea za Beograd s presjedanjem.

Dan 11 (09.01.2020): Dolazak u Beograd u prijepodnevnim satima. Planiramo našu narednu avanturu. Kraj putovanja.

Polazak: 30.12.2019.

* U rijetkom slučaju moguće je pomicanje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske od strane agencije ili avio kompanije. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Cijena putovanja:

Termin

30.12.2019.

First Minute cijena:

13.765 kn

Regularna cijena:

14.550 kn

(Diners do 12 rata, Maestro Erste bank do 12 rata)

 

Cijena putovanja za gotovinu:

Termin

30.12.2019.

First Minute cijena:

13.075 kn (1.750 €)

Regularna cijena:

13.820 kn (1.850 €)

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

 

*First Minute cijene vrijede za prijave do tri mjeseca pred put (30.09.2019) ili do popune mjesta. Nakon tog datuma vrijedi regularna cijena putovanja.

**Cijene su informativne i formirane prema prodajnom tečaju eura Raiffeisen Bank na dan 27.03.2019. i mijenjaju se ovisno o prodajnom tečaju eura na dan uplate zadnje rate.

 

Uvjeti plaćanja: Prilikom prijave plaća se 800 kn, nakon formiranja grupe uplaćuje se još 2.250 kn, a ostatak cijene putovanja plaća se najkasnije 6 tjedana prije puta (za kartično plaćanje 8 tjedana prije puta).

Prijavljivanje: Preporučamo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti ispravne podatke s putovnice, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od izdavanja avio karata s pogrešnim imenom. Prijava je važeća jedino uz uplatu rezervacije. Za destinacije za koje je potrebna viza, dokumente za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana prije polaska. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su kopiju vize dostaviti najkasnije 15 dana prije puta. 

 

Cijena putovanja uključuje:

 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Beograd – Colombo s uključenim pristojbama
 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Colombo – Male s uključenim pristojbama
 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Male - Beograd s uključenim pristojbama
 • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi 4 noćenja s doručkom u hotelu u Kandyu
 • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi 1 noćenje s doručkom u hotelu u Maleu
 • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi 3 noćenja – polupansion, u hotelu na otoku Maafushi na Maldivima
 • Novogodišnju večeru u hotelu (bez pića)
 • Sve transfere prema planu i programu puta
 • Organizaciju putovanja i usluge predstavnika agencije na destinaciji na hrvatskom ili srpskom jeziku

Cijena putovanja ne uključuje:

 • Vizu za Šri Lanku (dobiva se online, 35$, unutar 24h)
 • Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete i kulturno-povijesne spomenike
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove za vrijeme trajanja putovanja
 • Transfer do i od zračne luke Beograd

 

Napomene:

 • Organizator paket aranžmana je JUNGLE TRAVEL d.o.o., Gospodar Jevremova 49, 11000 Beograd, Srbija, PIB:104677446, Licenca OTP 266/2010 od 16.02.2010., tel: +381 11 2400 213, e-mail: jungletravel@gmail.com
 • Prodavatelj paket aranžmana je NEOBIČNA PUTOVANJA d.o.o. turistička agencija, Ilica 89/1, 10000 Zagreb, OIB: 60129171925, ID kod: HR-AB-01-080804992, tel: +385 1 560 1600, e-mail: jungletribe.hr@gmail.com
 • Ponuđena kombinacija usluga putovanja jest paket-aranžman u smislu Zakona o pružanju usluga u turizmu
 • Putovanje je organizirano za minimalno 10 i maksimalno 35 putnika po terminu za putovanja avionom, odnosno minimalno 40 i maksimalno 95 putnika po autobusu za putovanja autobusom.
 • Organizator/prodavatelj može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana i putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od navedenog minimalnog broja putnika i ako organizator/prodavatelj obavijesti putnika o raskidu ugovora unutar roka utvrđenog u ugovoru, ali ne kasnije od: a) 20 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju više od šest dana, b) sedam dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju između dva i šest dana tj. c) 48 sati prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju manje od dva dana.
 • Obzirom da neki lokalni smještaji i lokalni transferi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću, ovo putovanje nije preporučljivo za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
 • U agenciji Neobična putovanja d.o.o. možete ugovoriti putno zdravstveno osiguranje, u suradnji s osiguravajućom kućom Allianz. Moguće je ugovoriti osnovno putno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode, osiguranje od privatne odgovornosti i dvije opcije osiguranja od otkaza: obični otkaz i all-risk otkaz. Osiguranje od otkaza i all-risk osiguranje od otkaza potrebno je uplatiti najkasnije 5 dana od uplate cjelokupnog iznosa aranžmana. Ostale opcije moguće je uplatiti do par dana prije polaska. Cijena osiguranja ovisi o duljini trajanja aranžmana te o cijeni aranžmana te se za izračun možete javiti na mail jungletribe.hr@gmail.com.
 • Sve putovnice moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od datuma završetka paket aranžmana
 • Za sve informacije dane usmenim putem organizator/prodavatelj ne snosi odgovornost
 • U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava
 • Putnici su dužni u autobusu i drugim prijevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostati na svojim mjestima, i ne napuštati ih na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, kontrolne postaje, naplatne kućice itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora s predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i predstavnike agencije u poslu, bit će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega
 • Putnik je dužan poštivati satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju
 • Na putovanjima autobusom u autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu s planom i programom puta pauze se rade svakih 3-4 sata (u ovisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske postaje) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i duljinu iste
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju vrijede uvjeti avio kompanija
 • Cijene paket aranžmana koji uključuju avionski prijevoz niskotarifnim (low-cost) kompanijama podložne su promjenama i nakon prijave na putovanje i uplate iznosa za prijavu provjeravaju se cijene i putniku se potvrđuje cijena putovanja
 • Organizator/prodavatelj putovanja ne snosi odgovornost uslijed promjena avio konekcija od strane avio kompanije
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobivene od strane organizatora/prodavatelja podložne su promjeni i isključivo ovise od avio kompanije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo odabira prijevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće
 • Organizator/prodavatelj putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcijske doplate u vezi s planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči promijeniti dio plana i programa puta, organizator/prodavatelj nema odgovornost tom putniku osigurati transfer / raniji ili kasniji check in ili check out u smještaju / drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.
 • Naša preporuka je da na putovanju posebno pripazite na osobne dokumente i novac.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA organizatora putovanja

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator/prodavatelj putovanja zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, organizator/prodavatelj putovanja pokušat će udovoljiti željama putnika ukoliko je to moguće
 • U smještajne objekte ulazi se prvog dana boravka u skladu s pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo ovise o smještajnom objektu (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan poštivati pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost uslijed sankcija od strane osoblja smještajnog objekta
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Organizator/prodavatelj nije u mogućnosti klijentima potvrditi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski krevet), kao ni kat u samom smještaju.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost uz nadoplatu biti sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko se putnik želi spojiti s nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi plaćati doplatu, prihvaća da se spoji s bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i spol suputnika. U tim situacijama organizator/prodavatelj ne odgovara za bilo kakve eventualne neugodnosti ili neslaganja koje putnici mogu imati na putu.

Napomene u vezi s vizama:

 • Putnici koji nisu državljani Republike Hrvatske su obvezni upoznati se sa viznim režimom države u koju putuju
 • Pojedine ambasade zahtijevaju osobno prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni ispoštovati pravila ambasade
 • Putnici su dužni dokumente za viziranje dostaviti u traženom roku, a u suprotnom su dužni sami osigurati vizu za putovanje
 • Organizator/prodavatelj ne garantira dobivanje vize i nije ovlašten utvrđivati valjanost dokumenata
 • U slučaju nedobivanja vize agencija ne snosi odgovornost

Napomene o fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obvezni dio putovanja
 • Fakultativni izleti realiziraju se od strane lokalnih agencija i organizator/prodavatelj paket aranžmana ne odgovara za realizaciju ili bilo kakvu štetu putniku u svezi istih.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije odnosno organizatora fakultativnog izleta bez prava na žalbu. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguće, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac. Lokalna agencija odnosno organizator fakultativnog izleta dužan je o uvjetima izleta obavijesti putnike.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju s predviđenim programom i uvjetima fakultativnog izleta.
 • Organizator/prodavatelj putovanja ne mogu utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima

 

Guest house je smještajni objekt tipičan za područje Južne i Jugoistočne Azije. Sobe su uglavnom manje prostrane, s dva ili tri kreveta i privatnom kupoanicom. Usluga je na bazi noćenja.

Hotel 2-3-4* je smkeštajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima privatni TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

 

Smještaji:

Hotel Kandy City Hotel 3*- Kandy (Šri Lanka) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Hotel The Somerset Inn 3* - Male (Maldivi) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Hotel Triton Beach Hotel and Spa 3* - Maafushi (Maldivi) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima privatni TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

 

Kandy je kulturna prijestolnica Šri Lanke. Smatra se jednim od najllepših i najživopisnijih gradova. Nalazi se u središtu otoka. Sam grad, kao i njegova okolina izuzetno su bogati prelijepom prirodom, tropskim vrtovima, kao i kulturnim i vjerskim objektima.

Maldivi su otočna država koja se nalazi u Indijskom oceanu, na oko 700 km od Šri Lanke i oko 300 km od Indije. Maldivi su najmanja azijska zemlja, kako po površini, tako i po broju stanovnika. Glavni i najveći grad je Male, a nalazi se na Kaafu Atolu.

Hotel The Kandyan 4* - Kendi (Šri Lanka) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Hotel The Somerset 3* - Male (Maldivi) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Hotel Stingray Beach Inn 3* - Maafushi (Maldivi) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Hotel Triton Beach Hotel and Spa 3* - Maafushi (Maldivi) je smještajni objekt koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizirana i ima vlastiti TWC. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.