Maldivi

Maldivi

Putovanje na  Maldive!

10 dana, 19.08-28.08.2019.

POPUNJENO!

Maldivi se nalaze u Indijskom oceanu, udaljeni su oko 700km od obale Šri Lanke i oko 300 km od obale Indije. Sastoje se od 1.200 manjih i većih otoka od kojih je samo oko 200 otoka naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male s preko sto tisuća stanovnika i nalazi se na sjevernom obodu Atola Male, točnije na Kaafu Atolu. Toplo i čisto more uz rajske plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlične uvjete za nezaboravan odmor. Svaki otok predstavlja posebnu priču i sve je podređeno uživanju.

Nažalost, ne radi se o šali i ovaj raj na zemlji ima svoj rok trajanja. Nadmorska visina otoka je tek nešto iznad jednog i pol metra iznad nivoa mora i rastući nivo Indijskog oceana dovodi do laganog nestajanja kopna. Znanstvenici predviđaju da do kraja ovog stoljeća Maldiva više neće biti, što znači da ih treba posjetiti što prije!

Netaknuti podvodni svijet s najljepšim koraljnim grebenima, šarenim ribama i jedinstvenim mjestima za ronjenje su jednostavno obilježja Maldiva. Prelijepa prozirnost oceana, mir i tišina ili netaknuta priroda, ili jednostavna činjenica da ovog otočja jednog dana neće biti, šta god od ovoga, Maldivi su definitivno broj jedan na listi putovanja za medeni mjesec. Možda baš vaš!

Posjetite posljednji raj na zemlji. Tako ga nazivaju na svim kontinentima i želja svakog čovjeka na Zemlji je da doživi magiju tog mističnog otočja. Ukoliko, dakle, tražite mistično more i bijele pješčane plaže, kao od svile, Maldivi vas definitivno neće razočarati. Također, Maldivi su i glavna destinacija ronioca, ovdje dolaze iz cijelog svijeta zbog predivnog koraljnog grebena i bogatog, šarenog života ispod vode.

Prijave i informacije:

JUNGLE TRIBE HRVATSKA

Ilica 89/1 (u dvorištu), Zagreb

+385 1 560 1600

+385 1 7987 728

email: jungletribe.hr@gmail.com

 

 

Dan 1. Dolazak u zračnu luku „Nikola Tesla“, najkasnije dva sata prije polijetanja aviona. Prijava za let i predaja prtljage. Granične i carinske formalnosti. Let do Malea s presjedanjem u Istanbulu.

Dan 2. Slijetanje u Male, glavni grad Maldiva. Male predstavlja moderno lice Maldiva. Šareno obojene zgrade i  tirkizno more svuda oko vas su klasična slika Male-a koju ćete zapamtiti. Grad prepun kafića, restorana, trgovina i tržnica. Transfer brodićem do otoka Maafushi. Slobodno vrijeme za odmaranje i upoznavanje s novom kulturom. Noćenje.

Dan 3-8. Boravak u izabranom hotelu. Dani predviđeni za uživanje na rajskom otoku uz spa tretmane, uživanje u egzotičnoj hrani… Mogućnost organiziranja mnogobrojnih fakultativnih izleta: ronjenje, snorkeling, plovidba katamaranom, surfovanje, skijanje na vodi, boravak u resortovima... Uživanje na kristalno bijelom pijesku uz zvukove valova, kupanje u tirkiznoj vodi i potpuno opuštanje uz spa tretmane. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu. 6 noćenja.

Dan 9. Posljednji dan nam ostaje da dokupimo još koji suvenir, popijemo još neki koktel i pripremimo se za put. Opraštamo se od ovog magičnog otoka. Nakon doručka pakiramo stvari i brodićem odlazimo do zračne luke u Maleu. Prijava za let i predaju prtljage. Granične i carinske formalnosti. Let do Beograda s presjedanjem u Istanbulu.

Dan 10. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

U rijetkom slučaju moguće je pomicanje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Cijena putovanja:

Termin ►

19.08-28.08.2019.

Tip smještaja →

Hotel 3*
(polupansion)

Hotel 4*
(doručak)

Hotel 4*
(polupansion)

Sun Island Resort & Spa 4*

First Minute cijena:

7.800 kn

8.585 kn

9.375 kn

na upit

Regularna cijena:

8.585 kn

9.375 kn

10.160 kn

/

(Diners do 12 rata, Maestro Erste bank do 12 rata)

 

Cijena za gotovinu:

Termin ►

19.08-28.08.2019.

Tip smještaja →

Hotel 3*
(polupansion)

Hotel 4*
(doručak)

Hotel 4*
(polupansion)

Sun Island Resort & Spa 4*

First Minute cijena:

7.410 kn (990 €)

8.155 kn (1.090 €)

8.905 kn (1.190 €)

na upit

Regularna cijena:

8.155 kn (1.090 €)

8.905 kn (1.190 €)

9.650 kn (1.290 €)

/

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

 

* Frst minute cijena vrijedi za prijave do 10.06.2019.

** Nakon 10.06.2019. vrijedi regularna cijena putovanja.

Cijene su informativne i formirane prema prodajnom tečaju eura Raiffeisen Bank na dan 06.03.2019. i mijenjaju se ovisno o prodajnom tečaju eura na dan uplate zadnje rate.

 

Uvjeti plaćanjaPrilikom prijave plaća se 2.250 kn, a ostatak cijene putovanja plaća se najkasnije 6 tjedana prije puta (za kartično plaćanje 8 tjedana prije puta).

PrijavljivanjePreporučujemo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti ispravne podatke s putovnice, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od izdavanja avio karata sa pogrešnim imenom. Dokumente za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana prije puta. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su sami osigurati vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su kopiju vize dostaviti najkasnije 15 dana prije puta.

Cijena putovanja uključuje:

 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Beograd – Male – Beograd s uključenim pristojbama
 • Smještaj na bazi 7 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelima 3*/4* (1/2 sobe) 
 • Transfer na relaciji zračna luka- hotel- zračna luka
 • Kompletnu organizaciju putovanja 

Cijena putovanja NE uključuje:

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-povijesne spomenike
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
 • Transfer do i od zračne luke Beograd

Napomene :

 • Organizator paket aranžmana je JUNGLE TRAVEL d.o.o., Gospodar Jevremova 49, 11000 Beograd, Srbija, PIB:104677446, Licenca OTP 266/2010 od 16.02.2010., tel: +381 11 2400 213, e-mail: jungletravel@gmail.com
 • Prodavatelj paket aranžmana je NEOBIČNA PUTOVANJA d.o.o. turistička agencija, Ilica 89/1, 10000 Zagreb, OIB: 60129171925, ID kod: HR-AB-01-080804992, tel: +385 1 560 1600, e-mail: jungletribe.hr@gmail.com
 • Ponuđena kombinacija usluga putovanja jest paket-aranžman u smislu Zakona o pružanju usluga u turizmu
 • Putovanje je organizirano za minimalno 10 i maksimalno 35 putnika po terminu za putovanja avionom, odnosno minimalno 40 i maksimalno 95 putnika po autobusu za putovanja autobusom.
 • Organizator/prodavatelj može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana i putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od navedenog minimalnog broja putnika i ako organizator/prodavatelj obavijesti putnika o raskidu ugovora unutar roka utvrđenog u ugovoru, ali ne kasnije od: a) 20 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju više od šest dana, b) sedam dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju između dva i šest dana tj. c) 48 sati prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju manje od dva dana.
 • Obzirom da neki lokalni smještaji i lokalni transferi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću, ovo putovanje nije preporučljivo za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
 • U agenciji Neobična putovanja d.o.o. možete ugovoriti putno zdravstveno osiguranje, u suradnji s osiguravajućom kućom Allianz. Moguće je ugovoriti osnovno putno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode, osiguranje od privatne odgovornosti i dvije opcije osiguranja od otkaza: obični otkaz i all-risk otkaz. Osiguranje od otkaza i all-risk osiguranje od otkaza potrebno je uplatiti najkasnije 5 dana od uplate cjelokupnog iznosa aranžmana. Ostale opcije moguće je uplatiti do par dana prije polaska. Cijena osiguranja ovisi o duljini trajanja aranžmana te o cijeni aranžmana te se za izračun možete javiti na mail jungletribe.hr@gmail.com.
 • Sve putovnice moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od datuma završetka paket aranžmana
 • Za sve informacije dane usmenim putem organizator/prodavatelj ne snosi odgovornost
 • U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava
 • Putnici su dužni u autobusu i drugim prijevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostati na svojim mjestima, i ne napuštati ih na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, kontrolne postaje, naplatne kućice itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora s predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i predstavnike agencije u poslu, bit će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega
 • Putnik je dužan poštivati satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju
 • Na putovanjima autobusom u autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu s planom i programom puta pauze se rade svakih 3-4 sata (u ovisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske postaje) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i duljinu iste
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju vrijede uvjeti avio kompanija
 • Cijene paket aranžmana koji uključuju avionski prijevoz niskotarifnim (low-cost) kompanijama podložne su promjenama i nakon prijave na putovanje i uplate iznosa za prijavu provjeravaju se cijene i putniku se potvrđuje cijena putovanja
 • Organizator/prodavatelj putovanja ne snosi odgovornost uslijed promjena avio konekcija od strane avio kompanije
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobivene od strane organizatora/prodavatelja podložne su promjeni i isključivo ovise od avio kompanije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo odabira prijevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće
 • Organizator/prodavatelj putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcijske doplate u vezi s planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči promijeniti dio plana i programa puta, organizator/prodavatelj nema odgovornost tom putniku osigurati transfer / raniji ili kasniji check in ili check out u smještaju / drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.
 • Naša preporuka je da na putovanju posebno pripazite na osobne dokumente i novac.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA organizatora putovanja

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator/prodavatelj putovanja zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, organizator/prodavatelj putovanja pokušat će udovoljiti željama putnika ukoliko je to moguće
 • U smještajne objekte ulazi se prvog dana boravka u skladu s pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo ovise o smještajnom objektu (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan poštivati pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost uslijed sankcija od strane osoblja smještajnog objekta
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Organizator/prodavatelj nije u mogućnosti klijentima potvrditi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski krevet), kao ni kat u samom smještaju.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost uz nadoplatu biti sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko se putnik želi spojiti s nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi plaćati doplatu, prihvaća da se spoji s bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i spol suputnika. U tim situacijama organizator/prodavatelj ne odgovara za bilo kakve eventualne neugodnosti ili neslaganja koje putnici mogu imati na putu.

Napomene u vezi s vizama:

 • Putnici koji nisu državljani Republike Hrvatske su obvezni upoznati se sa viznim režimom države u koju putuju
 • Pojedine ambasade zahtijevaju osobno prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni ispoštovati pravila ambasade
 • Putnici su dužni dokumente za viziranje dostaviti u traženom roku, a u suprotnom su dužni sami osigurati vizu za putovanje
 • Organizator/prodavatelj ne garantira dobivanje vize i nije ovlašten utvrđivati valjanost dokumenata
 • U slučaju nedobivanja vize agencija ne snosi odgovornost

Napomene o fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obvezni dio putovanja
 • Fakultativni izleti realiziraju se od strane lokalnih agencija i organizator/prodavatelj paket aranžmana ne odgovara za realizaciju ili bilo kakvu štetu putniku u svezi istih.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije odnosno organizatora fakultativnog izleta bez prava na žalbu. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguće, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac. Lokalna agencija odnosno organizator fakultativnog izleta dužan je o uvjetima izleta obavijesti putnike.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju s predviđenim programom i uvjetima fakultativnog izleta.
 • Organizator/prodavatelj putovanja ne mogu utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima

 

Whiteshell Island Hotel & Spa 3* - Predivan hotel sa spa centrom WhiteShell Island nalazi se na otoku Maafushi, a nudi opuštajuće spa tretmane i restoran. Moderno uređene sobe imaju besplatan bežični internet. Elegantno uređene sobe sadrže brodski pod i vlastiti balkon. Sve smještajne jedinice nude flat-screen TV, mini-bar i privatni sef. Privatne kupaonice su opremljene osvežavajućim tuševima s toplom vodom. Hotel sa spa centrom WhiteShell Island nudi gostima recepciju otvorenu non-stop i uslugu pranja veša. U restoranu Platter gosti mogu uživati u dobrom izboru lokalnih maldivskih, kineskih jela i specijaliteta iz Šri Lanke. Ukoliko poželite da objedujete u smještajnoj jedinici na raspolaganju vam je posluga u sobi. Ovaj moderan smještaj udaljen je 30 minuta vožnje gliserom ili 90 minuta vožnje trajektom od grada Malea. 

Arena Lodge Maldives 3* - Smještaj je udaljen 12 min hoda od plaže. Smještajni objekt Arena Lodge Maldives nalazi se na otoku K. Atol Mafuši, u jednoj od najvećih maldivskih laguna, na samo 10 minuta hoda od bijelih, pješčanih obala plaže u Maafushiju. Spomenici Delfin i Manta udaljeni su svega 40 metara. Jednostavno uređene sobe sadrže ventilator na plafonu i klima-uređaj. Opremljene su radnim stolom i ormarom. Sobe imaju privatnu kupaonicu s tušem i toaletnim priborom. U lokalnim i internacionalnim jelima možete uživati u kafeu Arena Lodge, koji radi 24 sata dnevno. Kontinentalni doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana. Posluga u sobi vam može organizirati ručak ili večeru u sobi.

Kaani Village & Spa 4* - Ovaj objekt je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Kaani Village & Spa je smješten u samom srcu otoka Maafushi. U ponudi ima otvoreni bazen, opuštajuće spa tretmane i restoran u okviru objekta. Nalazi se na svega par koraka od kristalno čistih voda plaže Maafushi. Besplatan bežični internet je dostupan u svim sobama. Klimatizirane, udobne i elegantno uređene sobe posjeduju mini-bar i privatnu kupaonicu s tušem s efektom kiše. Dodatne pogodnosti uključuju fen za kosu i besplatan toaletni pribor. Iz pojedinih soba pruža se pogled na bazen. Ovaj moderan hotel nudi besplatno iznajmljivanje motocikala. Osoblje na zahtev može organizirati raznovrsne sportove na vodi, uključujući ronjenje i gnjuranje. U okviru objekta možete uživati u sauni i tradicionalnim masažama. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su 24-satna recepcija i usluga aerodromskog prijevoza.

Sun Island Resort & Spa 4* - Luksuzno odmaralište i spa centar Sun Island nudi 9 mjesta za objedovanje, otvoreni bazen i besplatan bežični internet. Sve prostrane vile imaju TV s kablovskim kanalima i balkon. Vile odmarališta Island Sun sadrže prostor za sjedenje i opremljene su DVD plejerom. Kupaonice u vilama sadrže tuš s toplom vodom i kadu.

Primjeri smještaja:

Whiteshell Island Hotel & Spa 3* - Predivan hotel sa spa centrom WhiteShell Island nalazi se na otoku Mafushi, a nudi opuštajuće spa tretmane i restoran. Moderno uređene sobe imaju besplatan bežični internet. Elegantno uređene sobe sadrže brodski pod i privatni balkon. Sve smještajne jedinice nude flat-screen TV, mini-bar i lični sef. Privatne kupaonice su opremljene osvežavajućim tuševima s toplom vodom. Hotel sa spa centrom WhiteShell Island nudi gostima recepciju otvorenu non-stop i uslugu pranja veša. U restoranu Platter gosti mogu uživati u dobrom izboru lokalnih maldivskih, kineskih jela i specijaliteta iz Šri Lanke. Ukoliko poželite ručati u smještajnoj jedinici na raspolaganju vam je posluga u sobi. Ovaj moderan smještaj udaljen je 30 minuta vožnje gliserom ili 90 minuta vožnje trajektom od grada Malea. 

Arena Lodge Maldives 3* - Smještaj je udaljen 12 min hoda od plaže. Smještajni objekat Arena Lodge Maldives nalazi se na otoku K. Atol Mafushi, u jednoj od najvećih maldivskih laguna, na samo 10 minuta hoda od bijelih, pješčanih obala plaže u Mafushiju. Spomenici Delfin i Manta udaljeni su svega 40 metara. Jednostavno uređene sobe sadrže ventilator na plafonu i klima-uređaj. Opremljene su radnim stolom i ormarom. Sobe imaju privatnu kupaonicu s tušem i toaletnim priborom. U lokalnim i internacionalnim jelima možete uživati u kafeu Arena Lodge, koji radi 24 sata dnevno. Kontinentalni doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana. Posluga u sobi vam može organizirati ručak ili večeru u sobi.

Ukulhas Inn 3* - Ovaj objekt je udaljen 1 min hoda od pješčane plaže. Objekt Ukulhas Inn nalazi se na predivnom pješčanom sprudu Alif u atolu Alif. U ponudi su privatan prostor na plaži, moderno uređene sobe s klima-uređajem i besplatan bežični internet u cijelom objektu. Na raspolaganju je i restoran. Osoblje može organizirati razne aktivnosti, uključujući gnjuranje i safari s manta ražama. Okružen bujnim zelenilom, objekt se nalazi na samo 80 minuta vožnje od Međunarodne zračne luke Male i grada Male, prijestolnice Maldiva. Sobe su klimatizirane i sadrže čistu posteljinu, radni stol, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sef. Pored toga imaju privatnu kupaonicu opremljenu tušem s toplom i hladnom vodom. Gosti se mogu prošetati plažom ili vježbati u fitnes centru. Osoblje na recepciji koja radi non-stop može vam pomoći sa skladištenjem prtljage, uslugama pranja veša i poslugom u sobi.

Kaani Village & Spa 4* - Ovaj objekt je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Kaani Village & Spa je smješten u samom srcu otoka Mafushi. U ponudi ima otvoreni bazen, opuštajuće spa tretmane i restoran u okviru objekta. Nalazi se na svega par koraka od kristalno čistih voda plaže Mafushi. Besplatan bežični internet je dostupan u svim sobama. Klimatizirane, udobne i elegantno uređene sobe posjeduju mini-bar i privatnu kupaonicu s tušem s efektom kiše. Dodatne pogodnosti uključuju fen za kosu i besplatan toaletni pribor. Iz pojedinih soba pruža se pogled na bazen. Ovaj moderan hotel nudi besplatno iznajmljivanje motocikala. Osoblje na zahtjev može organizirati raznovrsne sportove na vodi, uključujući ronjenje i gnjuranje. U okviru objekta možete uživati u sauni i tradicionalnim masažama. Od ostalih sadržaja na raspolaganju je 24-satna recepcija.

Filitheyo Island Resort 4* - Jedino odmaralište u mjestu Fafu Atol na Maldivima, okruženo tropskim zelenilom i prelijepim koraljnim grebenima. Ima otvoreni infiniti bazen, spa centar i centar za ronjenje na licu mjesta. Izgrađene na stupovina iznad vode, prostrane, klimatizirane vile imaju visoke slamnate krovove i privatnu drvenu terasu sa sofama. Svaka vila uključuje flat-screen TV, CD plejer i mini-bar. Centar za ronjenje Verner Lau nudi profesionalne tečajeve za goste, a spa centar Filitejo opuštajuće masaže. Gosti mogu uživati u windsurfingu, vožnji kanua ili odbojci na plaži.

Fihalhohi Island Resort 4* - Odmaralište Fihalhohi Island nalazi se u atolu Južni Male. Gostima su na raspolaganju bijele pješčane plaže, kristalno čisto more i bujno zelenilo. Ponuda uključuje spa centar sa uslugama masaže. Sobe su klimatizirane i obuhvaćaju terasu s prostorom za sjedenje. Pored toga sadrže podove s pločicama, ormar, telefon i plafonski ventilator. Kupaonice su opremljene tušem i fenom za kosu. Bežični internet se može besplatno koristiti. Odmaralište Fihalhohi raspolaže turističkim deskom, čije vam osoblje može pomoći pri organiziranju izleta i putovanja. Gosti mogu zahtjevati uslugu pranja veša na recepciji koja radi non-stop. Sadržaji za sportove na vodi, kao što su ribolov i PADI cetrificirana škola ronjenja, dostupni su u okviru objekta. 

Reethi Beach Resort 4* - Odmaralište Reethi Beach je smješteno na prelijepom, bujnom otoku Fonimagudu, na lokaciji koju okružuje predivna laguna s plažom od bijelog pjeska. U ponudi ima fitnes centar, salon za masažu, spa centar i welnes centar. Pored toga nudi 5 restorana i 5 barova. Sve klimatizirane sobe posjeduju mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i aparat za kavu. Pored toga sadrže privatnu kuaponicu s toplom/hladnom vodom, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu. Odmaralište Reethi nudi sadržaje za sportove na vodi, kao što su jedrenje na dasci, ronjenje i gnjuranje. Pored toga, u sklopu objekta se nalazi sportski kompleks, a na raspolaganju su i raznovrsni privatni i grupni izleti.

Medhufushi Island Resort 5* 

Royal Island Resort & Spa 5* - Odmaralište i spa centar Royal Island smješteno je na atolu Baa na Maldivima. Ovaj tropski otok s pogledom na Indijski ocean nudi besplatan bežični internet, spa centar i mirne plaže s bijelim pjeskom. Gostima su dostupni ronilački izleti i krstarenja tijekom zalaska sunca. Aktivniji gosti mogu probati u skijanju na vodi ili kajt surfingu. Ostali rekreativni sadržaji uključuju otvoreni bazen, teretanu i teniske terene. Vile odmarališta Royal Island su izgrađene od drveta i posjeduju privatno popločano dvorište s prostorom za sjedenje i pogledom na Indijski ocean. Svaka smještajna jedinica sadrži TV i privatnom kupoanicom s kadom i tušem.

Fushivaru Maldives 5* - Ovaj objekt je udaljen 1 min hoda od plaže. Objekat Fushifaru Maldives raspolaže besplatnim bežičnim internetom, restoranom i otvorenim bazenom. Svaka soba u ovom resortu je klimatizirana. Svaka soba uključuje kupaonicu s kadom. Dodatne pogodnosti obuhvaćaju bade-mantile i papuče. Recepcija objekta radi non-stop. U okolini možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, kao što su gnjuranje, jedrenje na dasci i ronjenje. Ovaj objekat također ima jednu od najboljih lokacija u gradu Fushifaru!