Maldivi

Maldivi

Putovanje na  Maldive!

10 dana, 19.08-28.08.2019.
 

Maldivi se nalaze u Indijskom oceanu, udaljeni su oko 700km od obale Šri Lanke i oko 300 km od obale Indije. Sastoje se od 1.200 manjih i većih otoka od kojih je samo oko 200 otoka naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male s preko sto tisuća stanovnika i nalazi se na sjevernom obodu Atola Male, točnije na Kaafu Atolu. Toplo i čisto more uz rajske plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlične uvjete za nezaboravan odmor. Svaki otok predstavlja posebnu priču i sve je podređeno uživanju.

Nažalost, ne radi se o šali i ovaj raj na zemlji ima svoj rok trajanja. Nadmorska visina otoka je tek nešto iznad jednog i pol metra iznad nivoa mora i rastući nivo Indijskog oceana dovodi do laganog nestajanja kopna. Znanstvenici predviđaju da do kraja ovog stoljeća Maldiva više neće biti, što znači da ih treba posjetiti što prije!

Netaknuti podvodni svijet s najljepšim koraljnim grebenima, šarenim ribama i jedinstvenim mjestima za ronjenje su jednostavno obilježja Maldiva. Prelijepa prozirnost oceana, mir i tišina ili netaknuta priroda, ili jednostavna činjenica da ovog otočja jednog dana neće biti, šta god od ovoga, Maldivi su definitivno broj jedan na listi putovanja za medeni mjesec. Možda baš vaš!

Posjetite posljednji raj na zemlji. Tako ga nazivaju na svim kontinentima i želja svakog čovjeka na Zemlji je da doživi magiju tog mističnog otočja. Ukoliko, dakle, tražite mistično more i bijele pješčane plaže, kao od svile, Maldivi vas definitivno neće razočarati. Također, Maldivi su i glavna destinacija ronioca, ovdje dolaze iz cijelog svijeta zbog predivnog koraljnog grebena i bogatog, šarenog života ispod vode.

Prijave i informacije:

JUNGLE TRIBE HRVATSKA

Ilica 89/1 (u dvorištu), Zagreb

+385 1 560 1600

+385 1 7987 728

email: jungletribe.hr@gmail.com

radnim danima 10-18h i subotom 11-15h

 

Dan 1. Dolazak u zračnu luku „Nikola Tesla“, najkasnije dva sata prije polijetanja aviona. Prijava za let i predaja prtljage. Granične i carinske formalnosti. Let do Malea s presjedanjem u Istanbulu.

Dan 2. Slijetanje u Male, glavni grad Maldiva. Male predstavlja moderno lice Maldiva. Šareno obojene zgrade i  tirkizno more svuda oko vas su klasična slika Male-a koju ćete zapamtiti. Grad prepun kafića, restorana, trgovina i tržnica. Transfer brodićem do otoka Maafushi. Slobodno vrijeme za odmaranje i upoznavanje s novom kulturom. Noćenje.

Dan 3-8. Boravak u izabranom hotelu. Dani predviđeni za uživanje na rajskom otoku uz spa tretmane, uživanje u egzotičnoj hrani… Mogućnost organiziranja mnogobrojnih fakultativnih izleta: ronjenje, snorkeling, plovidba katamaranom, surfovanje, skijanje na vodi, boravak u resortovima... Uživanje na kristalno bijelom pijesku uz zvukove valova, kupanje u tirkiznoj vodi i potpuno opuštanje uz spa tretmane. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu. 6 noćenja.

Dan 9. Posljednji dan nam ostaje da dokupimo još koji suvenir, popijemo još neki koktel i pripremimo se za put. Opraštamo se od ovog magičnog otoka. Nakon doručka pakiramo stvari i brodićem odlazimo do zračne luke u Maleu. Prijava za let i predaju prtljage. Granične i carinske formalnosti. Let do Beograda s presjedanjem u Istanbulu.

Dan 10. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

U rijetkom slučaju moguće je pomicanje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Cijena putovanja:

Termin 

19.08-28.08.2019.

Tip smještaja →

Hotel 3*
(polupansion)

Hotel 4*
(doručak)

Hotel 4*
(polupansion)

Sun Island Resort & Spa 4*

First minute cijena:

7.800 kn

8.585 kn

9.375 kn

na upit

Regularna cijena:

8.585 kn

9.375 kn

10.160 kn

 

 

 

 

 

(Diners do 12 rata, Maestro Erste bank do 12 rata)

Cijena za gotovinu:

Termin 

19.08-28.08.2019.

Tip smještaja →

Hotel 3*
(polupansion)

Hotel 4*
(doručak)

Hotel 4*
(polupansion)

Sun Island Resort & Spa 4*

First minute cijena:

7.410 kn (990 €)

8.155 kn (1090 €)

8.905 kn (1190 €)

na upit

Regularna cijena:

8.155 kn (1090 €)

8.905 kn (1190 €)

9.650 kn (1290 €)

/

 

 

 

 

 

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

 

* Frst minute cijena vrijedi za prijave do 19.05.2019.

** Nakon 19.05.2019. vrijedi regularna cijena putovanja

 

Cijene su informativne i formirane prema prodajnom tečaju eura Raiffeisen Bank na dan 06.03.2019. i mijenjaju se ovisno o prodajnom tečaju eura na dan uplate zadnje rate.

Uvjeti plaćanja: Prilikom prijave plaća se 2.250kn, a ostatak cijene putovanja plaća se najkasnije 6 tjedana prije puta (za kartično plaćanje 8 tjedana prije puta).

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti ispravne podatke s putovnice, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od izdavanja avio karata sa pogrešnim imenom. Dokumente za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana prije puta. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su sami osigurati vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su kopiju vize dostaviti najkasnije 15 dana prije puta.

Cijena putovanja uključuje:

 • Povratnu avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd – Male – Beograd
 • Smještaj na bazi 7 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelima 3*/4* (1/2 sobe) 
 • Transfer na relaciji zračna luka- hotel- zračna luka
 • Kompletnu organizaciju putovanja 

Cijena putovanja NE uključuje:

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-povijesne spomenike
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
 • Transfer do i od zračne luke Beograd

 

Napomene :

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL s licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti podatke putovnice s kojom će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik provjeri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Sve putovnice moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu uslijed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava
 • Za sve informacije dane usmenim putem agencija ne snosi odgovornost
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je sve putnike upoznati s ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i viziranja i OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a
 • Putnici su dužni dva dana prije puta provjeriti točno vrijeme i mjesto polaska grupe
 • Putnik je dužan sam se upoznati s pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i poštivati važeće zakonske carinske propise
 • U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prijevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora s predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca
 • Putnik je dužan poštivati satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo putnika isključiti s putovanja
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu s planom i programom puta pauze se prave svakih 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prijevoza, putnik prihvaća sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za europska putovanja
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za realizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za europska putovanja
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju vrijede uvjeti avio kompanija
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni sami platiti novonastale troškove i agencija ne može utjecati na okolnosti koje su van njenog dometa
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana
 • Agencija ne snosi odgovornost uslijed promjena avio konekcija od strane avio kompanije
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobivene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prijevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcijske doplate u vezi s planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči promijeniti dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku osigura transfer / raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj / drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.
 • Zbog poštivanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštivanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Europske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Europske Unije(TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o osobnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA usklađeni s YUTA standardom

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi izaći u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura)
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu s pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo ovise o smještajnom objektu (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan poštivati pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost uslijed sankcija od strane osoblja smještajnog objekta
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u danom trenutku. Agencija nije u mogućnosti klijentima potvrditi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski krevet), kao ni kat u samom smještaju. Klijent je uplatom aranžmana suglasan s tom činjenicom i uvjetima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz nadoplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji s nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi plaćati doplatu, prihvaća da se spoji s bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i spol suputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neugodnosti ili neslaganja koje putnici mogu imati na putu.

Napomene u vezi s fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obvezni dio putovanja
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima
 • Fakultativni izleti se realiziraju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti utjecati na stvari Van dometa agencija vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvaća uvjete lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uvjetima obavijesti suputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguće, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju s predviđenim programom i uvjetima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi s vizama:

 • Putnici su obvezni upoznati se sa viznim režimom države u koju putuju
 • Pojedine ambasade zahtijevaju osobno prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni poštivati pravila ambasade
 • Putnici su dužni dokumente za viziranje dostaviti najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su si sami osigurati vizu za putovanje
 • Agencija ne garantira dobivanje vize i nije ovlaštena utvrđivati valjanost dokumenata
 • U slučaju nedobivanja vize agencija ne snosi odgovornost

Whiteshell Island Hotel & Spa 3* - Predivan hotel sa spa centrom WhiteShell Island nalazi se na otoku Maafushi, a nudi opuštajuće spa tretmane i restoran. Moderno uređene sobe imaju besplatan bežični internet. Elegantno uređene sobe sadrže brodski pod i vlastiti balkon. Sve smještajne jedinice nude flat-screen TV, mini-bar i privatni sef. Privatne kupaonice su opremljene osvežavajućim tuševima s toplom vodom. Hotel sa spa centrom WhiteShell Island nudi gostima recepciju otvorenu non-stop i uslugu pranja veša. U restoranu Platter gosti mogu uživati u dobrom izboru lokalnih maldivskih, kineskih jela i specijaliteta iz Šri Lanke. Ukoliko poželite da objedujete u smještajnoj jedinici na raspolaganju vam je posluga u sobi. Ovaj moderan smještaj udaljen je 30 minuta vožnje gliserom ili 90 minuta vožnje trajektom od grada Malea. 

Arena Lodge Maldives 3* - Smještaj je udaljen 12 min hoda od plaže. Smještajni objekt Arena Lodge Maldives nalazi se na otoku K. Atol Mafuši, u jednoj od najvećih maldivskih laguna, na samo 10 minuta hoda od bijelih, pješčanih obala plaže u Maafushiju. Spomenici Delfin i Manta udaljeni su svega 40 metara. Jednostavno uređene sobe sadrže ventilator na plafonu i klima-uređaj. Opremljene su radnim stolom i ormarom. Sobe imaju privatnu kupaonicu s tušem i toaletnim priborom. U lokalnim i internacionalnim jelima možete uživati u kafeu Arena Lodge, koji radi 24 sata dnevno. Kontinentalni doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana. Posluga u sobi vam može organizirati ručak ili večeru u sobi.

Kaani Village & Spa 4* - Ovaj objekt je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Kaani Village & Spa je smješten u samom srcu otoka Maafushi. U ponudi ima otvoreni bazen, opuštajuće spa tretmane i restoran u okviru objekta. Nalazi se na svega par koraka od kristalno čistih voda plaže Maafushi. Besplatan bežični internet je dostupan u svim sobama. Klimatizirane, udobne i elegantno uređene sobe posjeduju mini-bar i privatnu kupaonicu s tušem s efektom kiše. Dodatne pogodnosti uključuju fen za kosu i besplatan toaletni pribor. Iz pojedinih soba pruža se pogled na bazen. Ovaj moderan hotel nudi besplatno iznajmljivanje motocikala. Osoblje na zahtev može organizirati raznovrsne sportove na vodi, uključujući ronjenje i gnjuranje. U okviru objekta možete uživati u sauni i tradicionalnim masažama. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su 24-satna recepcija i usluga aerodromskog prijevoza.

Sun Island Resort & Spa 4* -  Luksuzno odmaralište i spa centar Sun Island nudi 9 mjesta za objedovanje, otvoreni bazen i besplatan bežični internet. Sve prostrane vile imaju TV s kablovskim kanalima i balkon. Vile odmarališta Island Sun sadrže prostor za sjedenje i opremljene su DVD plejerom. Kupaonice u vilama sadrže tuš s toplom vodom i kadu.

 

Primjeri smještaja:

Whiteshell Island Hotel & Spa 3* - Predivan hotel sa spa centrom WhiteShell Island nalazi se na otoku Mafushi, a nudi opuštajuće spa tretmane i restoran. Moderno uređene sobe imaju besplatan bežični internet. Elegantno uređene sobe sadrže brodski pod i privatni balkon. Sve smještajne jedinice nude flat-screen TV, mini-bar i lični sef. Privatne kupaonice su opremljene osvežavajućim tuševima s toplom vodom. Hotel sa spa centrom WhiteShell Island nudi gostima recepciju otvorenu non-stop i uslugu pranja veša. U restoranu Platter gosti mogu uživati u dobrom izboru lokalnih maldivskih, kineskih jela i specijaliteta iz Šri Lanke. Ukoliko poželite ručati u smještajnoj jedinici na raspolaganju vam je posluga u sobi. Ovaj moderan smještaj udaljen je 30 minuta vožnje gliserom ili 90 minuta vožnje trajektom od grada Malea. 

Arena Lodge Maldives 3* - Smještaj je udaljen 12 min hoda od plaže. Smještajni objekat Arena Lodge Maldives nalazi se na otoku K. Atol Mafushi, u jednoj od najvećih maldivskih laguna, na samo 10 minuta hoda od bijelih, pješčanih obala plaže u Mafushiju. Spomenici Delfin i Manta udaljeni su svega 40 metara. Jednostavno uređene sobe sadrže ventilator na plafonu i klima-uređaj. Opremljene su radnim stolom i ormarom. Sobe imaju privatnu kupaonicu s tušem i toaletnim priborom. U lokalnim i internacionalnim jelima možete uživati u kafeu Arena Lodge, koji radi 24 sata dnevno. Kontinentalni doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana. Posluga u sobi vam može organizirati ručak ili večeru u sobi.

Ukulhas Inn 3* - Ovaj objekt je udaljen 1 min hoda od pješčane plaže. Objekt Ukulhas Inn nalazi se na predivnom pješčanom sprudu Alif u atolu Alif. U ponudi su privatan prostor na plaži, moderno uređene sobe s klima-uređajem i besplatan bežični internet u cijelom objektu. Na raspolaganju je i restoran. Osoblje može organizirati razne aktivnosti, uključujući gnjuranje i safari s manta ražama. Okružen bujnim zelenilom, objekt se nalazi na samo 80 minuta vožnje od Međunarodne zračne luke Male i grada Male, prijestolnice Maldiva. Sobe su klimatizirane i sadrže čistu posteljinu, radni stol, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sef. Pored toga imaju privatnu kupaonicu opremljenu tušem s toplom i hladnom vodom. Gosti se mogu prošetati plažom ili vježbati u fitnes centru. Osoblje na recepciji koja radi non-stop može vam pomoći sa skladištenjem prtljage, uslugama pranja veša i poslugom u sobi.

Kaani Village & Spa 4* - Ovaj objekt je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Kaani Village & Spa je smješten u samom srcu otoka Mafushi. U ponudi ima otvoreni bazen, opuštajuće spa tretmane i restoran u okviru objekta. Nalazi se na svega par koraka od kristalno čistih voda plaže Mafushi. Besplatan bežični internet je dostupan u svim sobama. Klimatizirane, udobne i elegantno uređene sobe posjeduju mini-bar i privatnu kupaonicu s tušem s efektom kiše. Dodatne pogodnosti uključuju fen za kosu i besplatan toaletni pribor. Iz pojedinih soba pruža se pogled na bazen. Ovaj moderan hotel nudi besplatno iznajmljivanje motocikala. Osoblje na zahtjev može organizirati raznovrsne sportove na vodi, uključujući ronjenje i gnjuranje. U okviru objekta možete uživati u sauni i tradicionalnim masažama. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su 24-satna recepcija i usluga zrakoplovnog prijevoza.

Filitheyo Island Resort 4* - Jedino odmaralište u mjestu Fafu Atol na Maldivima, okruženo tropskim zelenilom i prelijepim koraljnim grebenima. Ima otvoreni infiniti bazen, spa centar i centar za ronjenje na licu mjesta. Izgrađene na stupovina iznad vode, prostrane, klimatizirane vile imaju visoke slamnate krovove i privatnu drvenu terasu sa sofama. Svaka vila uključuje flat-screen TV, CD plejer i mini-bar. Centar za ronjenje Verner Lau nudi profesionalne tečajeve za goste, a spa centar Filitejo opuštajuće masaže. Gosti mogu uživati u windsurfingu, vožnji kanua ili odbojci na plaži.

Fihalhohi Island Resort 4* - Odmaralište Fihalhohi Island nalazi se u atolu Južni Male. Gostima su na raspolaganju bijele pješčane plaže, kristalno čisto more i bujno zelenilo. Ponuda uključuje spa centar sa uslugama masaže. Sobe su klimatizirane i obuhvaćaju terasu s prostorom za sjedenje. Pored toga sadrže podove s pločicama, ormar, telefon i plafonski ventilator. Kupaonice su opremljene tušem i fenom za kosu. Bežični internet se može besplatno koristiti. Odmaralište Fihalhohi raspolaže turističkim deskom, čije vam osoblje može pomoći pri organiziranju izleta i putovanja. Gosti mogu zahtjevati uslugu pranja veša na recepciji koja radi non-stop. Sadržaji za sportove na vodi, kao što su ribolov i PADI cetrificirana škola ronjenja, dostupni su u okviru objekta. 

Reethi Beach Resort 4* - Odmaralište Reethi Beach je smješteno na prelijepom, bujnom otoku Fonimagudu, na lokaciji koju okružuje predivna laguna s plažom od bijelog pjeska. U ponudi ima fitnes centar, salon za masažu, spa centar i welnes centar. Pored toga nudi 5 restorana i 5 barova. Sve klimatizirane sobe posjeduju mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i aparat za kavu. Pored toga sadrže privatnu kuaponicu s toplom/hladnom vodom, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu. Odmaralište Reethi nudi sadržaje za sportove na vodi, kao što su jedrenje na dasci, ronjenje i gnjuranje. Pored toga, u sklopu objekta se nalazi sportski kompleks, a na raspolaganju su i raznovrsni privatni i grupni izleti.

Medhufushi Island Resort 5* 

Royal Island Resort & Spa 5* - Odmaralište i spa centar Royal Island smješteno je na atolu Baa na Maldivima. Ovaj tropski otok s pogledom na Indijski ocean nudi besplatan bežični internet, spa centar i mirne plaže s bijelim pjeskom. Gostima su dostupni ronilački izleti i krstarenja tijekom zalaska sunca. Aktivniji gosti mogu probati u skijanju na vodi ili kajt surfingu. Ostali rekreativni sadržaji uključuju otvoreni bazen, teretanu i teniske terene. Vile odmarališta Royal Island su izgrađene od drveta i posjeduju privatno popločano dvorište s prostorom za sjedenje i pogledom na Indijski ocean. Svaka smještajna jedinica sadrži TV i privatnom kupoanicom s kadom i tušem.

Fushivaru Maldives 5* - Ovaj objekt je udaljen 1 min hoda od plaže. Objekat Fushifaru Maldives raspolaže besplatnim bežičnim internetom, restoranom i otvorenim bazenom. Svaka soba u ovom resortu je klimatizirana. Svaka soba uključuje kupaonicu s kadom. Dodatne pogodnosti obuhvaćaju bade-mantile i papuče. Recepcija objekta radi non-stop. U okolini možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, kao što su gnjuranje, jedrenje na dasci i ronjenje. Ovaj objekat također ima jednu od najboljih lokacija u gradu Fushifaru!