Filipini 14 dana

Filipini 14 dana

Uzbudljivo putovanje na Filipine! Tropski raj je na dohvat ruke!

Manila i Palawan

14 dana (avio karta sa svim pristojbama, smještaj, transferi, predstavnik agencije)

*Last minute cijena 8.855kn 

Polazak: 27.01.2019.

Dobrodošli na Filipine, bez pretjerivanja, raj na zemlji. More najljepše tirkizne boje puno šarenih ribica zapljuskuje njegove obale, koje krase plaže sa najfinijim bijelim pijeskom. Tropska priroda, koraljni grebeni, skrivene pećine i naravno nasmijani mještani, čine ovaj otok posebnim. Filipinci su izuzetno ljubazni, miroljubivi i blagi ljudi. Uživat ćete u njihovom društvu, sjedeći u sjenci neke palme i promatrajući okolinu. Zadivit će vas njihova skromnost i jednostavnost.

Izležavat ćemo se na plažama najljepšeg i najpoznatijeg otoka na Filipinima - Palawana. Netaknuta priroda, nepregledne plaže i brojne aktivnosti će učiniti da se ubrzo poželite vratiti. Tko voli shopping tu su brojne tržnice, koje nude najveći izbor suvenira, možda čak i na cijelim Filipinima. Suvenire uglavnom izrađuju lokalci i mogu se naći razni kipići napravljeni od školjki, ogrlice i narukvice, pletene torbe živih boja, pamučne haljine i majice, magneti, drveni predmeti… Najinteresantniji dio je svakako onaj sa morskim plodovima. Prodaje se i kupuje doslovno sve što živi u moru: ribe, školjke, rakovi, hobotnice, meso morskog psa, peraje, sipe, i sve se može probati na licu mjesta po pristupačnim cijenama. Dani rezervirani za uživanje...

Fakultativno obilazimo Nacionalni Park Puerto Princesa gdje ćemo se imati prilike zavući u najdublji kraj džungle, idemo na avanturu najpoznatijom podzemnom rijekom, ulaziti u pećine, ići na zipline, roniti u Honda Bay, ali i imati priliku posjetiti jedno od najstarijih domorodačkih plemena na Filipinima - Batak pleme! Pleme staro više od 50.000 godina i jedno od najstarijih plemena na Filipinima. Prelazimo džunglu i brzake da bismo se upoznali sa kulturom ovog plemena, maloj zajednici koja broji jedva više od par stotina pripadnika i koji će nam pokazati pravi smisao života, odsječeni od civilizacije, gdje će nas deca naučiti lokalnim društvenim igrama i gdje ćemo se vratiti onom iskonskom u sebi.

Prijave i informacije:

JUNGLE TRIBE HRVATSKA

Ilica 89/1 (u dvorištu), Zagreb

+385 1 560 1600

+385 1 7987 728

email: jungletribe.hr@gmail.com

radnim danima 10-18h i subotom 11-15h

1.dan: Okupljanje u zračnoj luci „Nikola Tesla“ u Beogradu dva sata prije leta. Priče o egzotičnim krajevima i smješkanje dok čekamo naš let. Idemo na istok u susret suncu. Let za Manilu s presjedanjem.

2.dan: Dolazak u Manilu u popodnevnim satima. Transfer do smještaja. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan: Napuštanje smještaja i transfer do zračne luke. Let do Palawana. Transfer do smještaja u blizini Puerto Princese. Noćenje.

4.dan: Dobrodošli u tropski raj! Palawan, netaknuta priroda, nepregledne plaže i brojne aktivnosti koje će Vam samo zaintrigirati maštu tako da ćete se poželjeti vratiti ubrzo. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5.dan: Fakultativni izlet za Nacionalni Park Puerto Princesa, zaštićeno područje koje se nalazi otprilike 80 kilometara od gradskog centra. Nacionalni park je poznat po svojoj rijeci koja je zavrijedila naziv Podzemne rijeke ‘Puerto Princesa Underground River’. Nacionalni park se nalazi na zapadnoj obali otoka u planinskom vijencu Svetog Pavla a sa sjeverne strane graniči sa Zaljevom Svetoga Pavla i Bauyan rijekom na istoku. Obilazimo poznatu rijeku, Sabang, šumu mangrova i opcionalno idemo na zipline u Sabang. Povratak u smještaj. Noćenje.

6.dan: Fakultativni izlet za Honda Bay. Cjelodnevni izlet brodom, odlazimo na snorkeling, obilazimo najljepše plaže u arhipelagu i ukoliko nam vremenske prilike dozvole obilazimo Starfish Island, Luli Island i Cowrie Island. Povratak u smještaj. Noćenje.

7.dan: Ranojutarnji fakultativni izlet za Batak pleme, pleme staro više od 50.000 godina i jedno od najstarijih plemena na Filipinima. Prelazimo džunglu i brzace da bismo se upoznali s kulturom ovog plemena, maloj zajednici koja broji jedva više od par stotina pripadnika i koji će nam pokazati pravi smisao života, odsječeni od civilizacije, gdje će nas djeca naučiti lokalnim društvenim igrama i gdje ćemo se vratiti onom iskonskom u sebi. Povratak u smještaj. Noćenje.

8.dan: Napuštanje smještaja i transfer do smještaja u El Nidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

9-10-11.dan: Smješteni smo u El Nidu, dijelu Palawana koji je prepoznatljiv po svojoj blizini okolnim otocima, tajnim lagunama, uvučenim obalama i nepreglednim plažama. Dane ćemo provesti u obilasku plaža i otoka, fakultativni izleti za Secret Lagoon, Shimizu otok... Dani su nam ispunjeni odmaranjem, masažama, isprobavanjem lokalne hrane i noćnog života. Upuštamo se u kristalno čiste vode i uživamo u ovom malom tropskom raju. 3 Noćenja.

12. dan: Napuštanje smještaja i transfer do smještaja u Puerto Princesi. Slobodno vrijeme. Noćenje.

13.dan: Napuštanje smještaja u prijepodnevnim satima. Transfer do zračne luke u Puerto Princesi i let za Manilu.

14.dan: Let za Beograd poslije ponoći s presjedanjem. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Polazak: 27.01.2019.

* U rijetkim slučajevima moguće je pomicanje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska te povratka.

Cijena putovanja:

Termin 

27.01.2019.

Last minute cijena:

9.325 kn

Promo cijena :

9.830 kn

First minute cijena:

10.140 kn

Regularna cijena:

10.925 kn

 

 

 

 

 

 

(Diners do 12 rata, Maestro Erste bank do 12 rata)

Cijena za gotovinu:

Termin 

27.01.2019.

Last minute cijena:

8.855 kn (1190€)

Promo cijena :

9.315 kn (1250€)

First minute cijena:

9.610 kn (1290€)

Regularna cijena:

10.355 kn (1390€)

 

 

 

 

 

 

 

 

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

 

**Posljednja mjesta! Last minute cijena vrijedi za sve prijave od 12.12.2018. do 28.12.2018.

*Promo cijena vrijedi za prijave za prvih 5 mjesta.

*First Minute cijena vrijedi za prijave do 12.12.2018. Nakon tog datuma vrijedi regularna cijena aranžmana.

Cijene su informativne i formirane prema prodajnom tečaju eura Raiffeisen Bank na dan 12.07.2018 i mijenjaju se ovisno o prodajnom tečaju eura na dan uplate zadnje rate.

 

Uvjeti plaćanja: Prilikom prijave plaća se 1.500 kn, a ostatak cijene putovanja plaća se najkasnije 6 tjedana prije puta (za kartično plaćanje 8 tjedana prije puta).

Prijavljivanje: preporučamo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti ispravne podatke s putovnice, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od izdavanja avio karata s pogrešnim imenom. Prijava je važeća jedino uz uplatu rezervacije. Za destinacije za koje je potrebna viza, dokumente za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana prije polaska. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su kopiju vize dostaviti najkasnije 15 dana prije puta.

 

Cijena putovanja uključuje:

 • Avionsku kartu Beograd – Manila  – Beograd sa svim pristojbama
 • Lokalnu avionsku kartu Manila – Puerto Princesa – Manila sa svim pristojbama
 • Sve transfere prema planu i program puta
 • Smještaj na bazi 1 noćenja prema planu i programu puta u guesthouseima/hotelima (dvokrevetne sobe) u Manili
 • Smještaj na bazi 5 noćenja u guesthouseima/hotelima u blizini Puerto Princese na Palawanu (dvokrevetne sobe)
 • Smještaj na bazi 5 noćenja u guesthouseima/hotelima (dvokrevetne sobe) u El Nidu na Palawanu
 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije na destinaciji

 

Cijena putovanja ne uključuje:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja putovanja
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno povijesne spomenike

 

Guesthouse/hotel je smještajni objekt tipičan za Jugoistočnu Aziju. Sobe su uglavnom manje prostrane, s dva kreveta i vlastitom kupaonicom. Usluga je na bazi noćenja.

Manila je glavni grad Filipina s oko 1,6 milijuna stanovnika i jedan je od najgušće naseljenih gradova na svijetu. Ima nekoliko atrakcija koje se nalaze na UNESCO-voj listi Svjetske baštine, a poznate su zgrade Nacionalnog muzeja i Kazališta izgrađene u art deco stilu. Pod zaštitom su i crkva Svetog Augustina i Rizal park.

Palawan arhipelag otoka koji se nalaze jugozapadno od obale Bornea. Najveći otok, Palawan, je 450 kilometara dug i 50 kilometara širok. Bogato prirodnim rezervama, pećinama, ali i dom brojnih domorodačkih plemena.

 

Napomene :

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL s licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti podatke putovnice s kojom će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik provjeri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Sve putovnice moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu uslijed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava
 • Za sve informacije dane usmenim putem agencija ne snosi odgovornost
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je sve putnike upoznati s ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i viziranja i OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a
 • Putnici su dužni dva dana prije puta provjeriti točno vrijeme i mjesto polaska grupe
 • Putnik je dužan sam se upoznati s pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i poštivati važeće zakonske carinske propise
 • U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prijevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point postaje, naplatne kućice itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora s predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca
 • Putnik je dužan poštivati satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo putnika isključiti s putovanja
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu s planom i programom puta pauze se prave svakih 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prijevoza, putnik prihvaća sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za europska putovanja
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za realizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za europska putovanja
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju vrijede uvjeti avio kompanija
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni sami platiti novonastale troškove i agencija ne može utjecati na okolnosti koje su van njenog dometa
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana
 • Agencija ne snosi odgovornost uslijed promjena avio konekcija od strane avio kompanije
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobivene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prijevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcijske doplate u vezi s planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči promijeniti dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku osigura transfer / raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj / drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.
 • Zbog poštivanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštivanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Europske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Europske Unije(TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o osobnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA usklađeni s YUTA standardom

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi izaći u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura)
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu s pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo ovise o smještajnom objektu (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan poštivati pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost uslijed sankcija od strane osoblja smještajnog objekta
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u danom trenutku. Agencija nije u mogućnosti klijentima potvrditi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski krevet), kao ni kat u samom smještaju. Klijent je uplatom aranžmana suglasan s tom činjenicom i uvjetima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz nadoplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji s nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi plaćati doplatu, prihvaća da se spoji s bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i spol suputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neugodnosti ili neslaganja koje putnici mogu imati na putu.

Napomene u vezi s fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obvezni dio putovanja
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima
 • Fakultativni izleti se realiziraju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti utjecati na stvari Van dometa agencija vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvaća uvjete lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uvjetima obavijesti suputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguće, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju s predviđenim programom i uvjetima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi s vizama:

 • Putnici su obvezni upoznati se sa viznim režimom države u koju putuju
 • Pojedine ambasade zahtijevaju osobno prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni poštivati pravila ambasade
 • Putnici su dužni dokumente za viziranje dostaviti najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su si sami osigurati vizu za putovanje
 • Agencija ne garantira dobivanje vize i nije ovlaštena utvrđivati valjanost dokumenata
 • U slučaju nedobivanja vize agencija ne snosi odgovornost

1. NACIONALNI PARK PUERTO PRINCESA I KRSTARENJE PODZEMNOM RIJEKOM (PUERTO PRINCESA)

Nacionalni park Puerto Princesa predstavlja zaštićeno područje koje se nalazi na nekih 80 kilometara od gradskog centra. Poznat je po svojoj rijeci koja nosi naziv Podzemne rijeke ’Puerto Princesa Underground River’. Sam nacionalni park nalazi se na zapadnoj obali otoka u planinskom vjencu Svetog Pavla i sa sjeverne strane graniči sa Zaljevom Svetog Pavla i Bauyan rijekom na istoku. Pod zaštitom je UNESCO-a i predstavlja jedno od novih 7 svjetskih čuda prirode. Sama rijeka je najduža podzemna rijeka na kojoj je moguća navigacija na svijetu. Ona krivuda ispod planinskog lanca sistemom pećina i ulijeva se u Južnokinesko more. Cijelo područje je poznato po svom biodiverzitetu, biološkoj i geološkoj raznovrsnosti usred netaknute prirode i džungle. Obilazimo poznatu rijeku, Sabang šumu mangrova i opcionalno idemo na zipline u Sabangu.

Cijena po osobi: 50eur

Cijena izleta obuhvaća:

 • organiziran prijevoz po predviđenom programu
 • sve ulaznice za navedene lokalitete i nacionalne parkove
 • ekološku pristojbu za boravak u Nacionalnom Parku
 • ručak bez konzumacije pića
 • vožnje brodom
 • stručni lokalni vodič na engleskom jeziku

Cijena izleta ne obuhvaća:

 • Opcionalno zipline (10eur) – potrebno je unaprijed se odlučiti da li ćete ići na zipline

 

2. HONDA ZALJEV (PUERTO PRINCESA)

Cjelodnevni izlet brodom. Obilazimo najljepše plaže u arhipelagu i ukoliko nam vremenske prilike dozvole obilazimo Starfish Otok i Cowrie Otok. Honda zaljev se nalazi na istočnoj obali ostoka Palavan s jugozapadne strane Filipina i najpoznatije je po snorkelingu gdje ćemo imati prilike opcionalno promatrati podvodni svijet. Starfish otok je najpoznatije po svojoj velikoj populaciji morskih zvijezda na cijelom Palavanu dok je Cowrie otok poznat po populaciji morskih puževa i poznatih ljetovališta i paviljona koji obiluju otokom. Uživamo u kristalno čistoj vodi dok promatramo podvodni svijet dok se nalazimo u moru morskih zvijezda. Relaksirajući dan, stvoren za potpuno uživanje u vodi koja nas okružuje, koktelima i hrani. Promatramo nepreglednu daljinu, iznad nas je plavo nebo prošarano putujućim oblacima, a dan koristimo za sunčanje i kupanje u čarobnoj plavoj vodi koja nas sve mami. Čist hedonizam nas očekuje.

Cijena po osobi: 40eur

Cijena izleta obuhvaća:

 • organiziran prijevoz po predviđenom programu
 • sve ulaznice za navedene lokalitete
 • ekološku pristojbu za boravak u Nacionalnom Parku
 • ručak bez konzumacije pića
 • transfer brodom
 • stručni lokalni vodič na engleskom jeziku

Cijena izleta ne obuhvaća:

 • opremu za snorkeling (doplaćuje se na licu mjesta i iznosi oko 100-150PHP)

 

3. BATAK PLEME (PUERTO PRINCESA)

Batak pleme, pleme staro više od50 000 godina i jedno od najstarijih plemena na Filipinima. Prelazimo džunglu i brzace kako bismo se upoznali s kulturom ovog plemena, maloj zajednici koja broji jedva više od par stotina pripadnika i koji će nam pokazati pravi smisao života gdje će nas djeca naučiti lokalnim društvenim igrama. Dan provodimo u istraživanju i druženju s lokalcima. Posjećujemo i Fort Isabel, utvrdu poznatu još i pod nazivom Taytay utvrda koja se nalazi u gradiću Taytay poznatom po španjolskoj kolonizaciji.

Cijena po osobi: 40eur

Cijena izleta obuhvaća:

 • organiziran prijevoz po predviđenom programu
 • sve ulaznice za navedene lokalitete
 • ekološku pristojbu za boravak u Nacionalnom Parku
 • stručni lokalni vodič na engleskom jeziku

Cijena izleta ne obuhvaća:

 • ručak

 

4. BIG LAGOON, SECRET LAGOON, SHIMIZU BEACH, 7 COMMANDO BEACH (EL NIDO)

Obilazimo neke od najljepših plaža i laguna na ovom dijelu otoka Palavan. Plivamo u kristalno čistoj vodi i zavlačimo se u dubinu laguna do kojih je ponekad moguće doći isključivo plivanjem ili provlačenjem kroz tajne prolaze. Ali, kada se nađete s druge strane prolaza očekuje Vas nešto nevjerojatno, kristalno čista voda i tajna plaža s najfinijim pjeskom, sve okruženo krečnjačkim stijenama. Nastavljamo s hedonizmom kupajući se i kraj plaže po imenu 7 Commando – plaži poznatoj po finom pjesku i opuštanju uz koktele i svježe cjeđene sokove. Opuštamo se dok stotine raznobojnih ribica pliva oko nas.

Cijena po osobi: 40eur

Cijena izleta obuhvaća:

 • sve ulaznice za navedene lokalitete
 • vožnju brodom
 • sve ekološke pristojbe
 • ručak bez konzumacije pića
 • oprema za snorkeling
 • stručni lokalni vodič na engleskom jeziku

 

5. HELICOPTER ISLAND, HIDDEN BEACH, STAR BEACH, MATINLOC SHRINE (EL NIDO)

Nastavljamo s još jednim obilaskom najljepših plaža, uvala i otoka Filipinskog arhipelaga. Obilazimo Helicopter Island, otok poznat po masivnim liticama odjevenih u gustu tropsku šumu i prema predaji, otok je kreirao Bog. Dolazimo i do skrivene plaže i plaže na kojoj ćemo opet moći vidjeti morske zvijezde u svom prirodnom staništu. Dan provodimo u predivnoj prirodi koja nas okružuje, kristalno čistoj vodi i biološkoj raznovrsnosti najpoznatijih djelova Filipina. Raj na zemlji!

Cijena po osobi: 40eur

Cijena izleta obuhvaća:

 • sve ulaznice za navedene lokalitete
 • vožnju brodom
 • sve ekološke pristojbe
 • ručak bez konzumacije pića
 • oprema za snorkeling
 • stručni lokalni vodič na engleskom jeziku

 

6. NACPAN BEACH, NAGKALIT-KALIT VODOPADI (EL NIDO)

Još jedan dan posvećen obilasku plaža i prirodnih ljepota. Prva stanica su nam Nagkalit-Kalit vodopadi, očekuje nas kraći polusatni treking kroz džunglu i brzace gdje ćemo imati prilike upustiti se u avanturu istraživajući unutrašnjost ovog rajskog otoka. Nakon toga nastavljamo prema Nacpan plaži, četiri kilometara dugačkoj plaži bijelog pjeska koja je savršeno mjesto za odmor i opuštanje, sunčanje i izležavanje pod palmama.

Cijena po osobi: 35eur

Cijena izleta obuhvaća:

 • organiziran prijevoz po predviđenom programu
 • sve ulaznice za navedene lokalitete
 • sve ekološke pristojbe
 • stručni lokalni vodič na engleskom jeziku

 

NAPOMENE:

 • Opisi i cijene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložni su promjenama.
 • Fakultativni izleti nisu obvezni dio putovanja
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima
 • Fakultativni izleti se realiziraju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti utjecati na stvari Van dometa agencija vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvaća uvjete lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uvjetima obavijesti suputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguće, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju s predviđenim programom i uvjetima fakultativnog izleta.