Island Avio iz Beograda

cijena od
1.290
EUR ,00
9.719
HRK ,50
trajanje
7 dana
Prijavi se Upit
Upit

Krenite s nama na jedinstveno putovanje na nevjerojatni Island!

Island je posljednja naseljena država u Europi i jedna od najrjeđe naseljenih država gdje većina populacije živi u glavnom gradu Reykjavíku, gdje ćemo i mi boraviti na ovom putovanju. On je polazna tačka za sve obilaske i istraživanje otoka. 

Svaki provedeni dan ovdje je prilika za novu avanturu! Planine, aktivni i ugašeni vulkani, fjordovi, rijeke, jezera, pećine... Po mnogima, Island ima najljepša prirodna prostranstva koja se rijetko gdje drugdje mogu vidjeti.

Ovdje možete možete uživati u brojnim aktivnostima: hiking i planinarenje, istraživanje pećina, kupanje u geotermalnim bazenima, penjanje po ledenim glečerima, čak i safari!
Islandski safari obuhvaća krstarenje duž fjordovskih obala otoka i promatranje kitova, što donosi znatne prihode vladi ove zemlje.

Također, hrana je nešto zbog čega ćete dodatno zavoljeti Island. Brojni specijaliteti poput srca ptice Pafin - afričkog morskog papagaja, zatim sušenog mesa hobotnice, skira - vrsta mekanog laganog sira obradovat će sva vaša čula i dodatno Vas zaljubiti u ovu nevjerojatnu zemlju!


Ruta
Beograd
Beč
Reykjavik
Beč
Beograd

Prijevoz
Zrakoplov, Lokalni prijevoz
Smještaj
Hotel
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Beograd, Srbija
Vrste putovanja
Daleke destinacije
Destinacije
Europa, Island
Kod putovanja
IS2
Zahtjevnost
Pogodno za djecu
Da
Veličina grupe
Min 10 , Max 15 ,

Plan i program

Okupljanje grupe u zračnoj luci „Nikola Tesla” dva i pol sata prije leta. Let za Reykjavík u 18:00h s presjedanjem u Beču (OS 738). Dolazak u Beč u 19;50h. Let iz Beča za Reykjavík u 21:00h (OS 327). Dolazak u Reykjavík u 23:20h – grad ponoćnog sunca, gdje ćemo imati priliku uživati u više od 20 sati dnevnog svijetla. Transfer do smještaja. Noćenje.

Prijevoz

 • Avio-karta sa svim taksama na relaciji Beograd–Rejkjavik, u ekonomskoj klasi s presjedanjem, s 8 kg ručnog prtljaga
 • Prijevoz od zračne luke do smještaja

Smještaj

ODDSSON Hotel 1 noć

Mjesto

 • Beograd
 • Beč
 • Reykjavik

Fakultativni izlet Golden circle tour gdje ćemo imati priliku posjetiti Thingvellir Nacionalni park – geološku podlogu na kojoj se odvajaju masivne tektonske ploče Europe i Amerike te gejzir koji se nalazi u dolini, zajedno s još pedesetak vrućih izvora, čije se ključanje može da čuti iz podzemlja. Svakih osam minuta imamo priliku diviti se erupciji ovog diva, čiji mlaz izlazi čak 30 metara u vis! Zbog tektonskih poremećaja i vulkanskih aktivnosti, Island ima još 3000 vrelih izvora, mjesta gdje izbija plin, toplica s ljekovitim blatom i gejzira. Pravi mali raj za vulkanologe i geologe! Također, posjećujemo i veličanstveni „zlatni vodopad” Gullfoss, smješten na glacijalnoj rijeci Hvita. Upoznajemo prirodu ove fascinantne zemlje oblikovane vulkanskim erupcijama. Povratak u smještaj. Noćenje.

Smještaj

ODDSSON Hotel 1 noć

Mjesto

 • Reykjavik

Hrana

 • Doručak × 1

Fakultativni izleti

Fakultativni izlet – Snaefellsnes nacionalni park. Mjesto koje je inspiriralo Jules Verna da napiše svoje djelo „Put u središte zemlje”. Uživamo u prirodi koja okružuje planinu Kirkjufell i ledenjak Snaefellsjökull, prolazimo kroz tipična ribarska sela Hellnar i Arnastapi, družimo se s lokalcima, jedemo lokalnu klopu i promatramo moćni vulkan Snaefellsjökull. Povratak u smještaj. Noćenje.

Smještaj

ODDSSON Hotel 1 noć

Mjesto

 • Reykjavik

Hrana

 • Doručak × 1

Fakultativni izleti

Dan za fakultativni izlet – Južni Island – selo Vik. Obilazimo vodopade Seljandsfoss i Skógafoss, formaciju nekadašnje morske litice koja naprosto oduzima dah, dok u daljini promatramo aktivne vulkane Eyjafjallajokul i Hekla, ali i ledenjak Sólheimajökull. Posjećujemo bazaltnu plažu Reynisfjara, čija legenda kaže da je nastala okamenjivanjem nestašnih trolova. Povratak u smještaj. Noćenje.

Smještaj

ODDSSON Hotel 1 noć

Mjesto

 • Reykjavik

Hrana

 • Doručak × 1

Fakultativni izleti

Dan rezerviran za jedno od najčudesnijih mjesta na Islandu – Plava laguna! Prizori i doživljaji koji se pamte cijeli život. Kupanje u toplim izvorima, u nestvarnom okruženju pejzaža sačinjenog od snijega, leda, stijena – prava zimska idila iz nekog novog ugla. Nakon uživanja u toploj vodi i piću, vraćamo se u hotel. Noćenje. 

Smještaj

ODDSSON Hotel 1 noć

Mjesto

 • Reykjavik

Hrana

 • Doručak × 1

Fakultativni izleti

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Večernji prijevoz do zračne luke.

Prijevoz

 • Transfer od smeštaja do aerodroma

Mjesto

 • Reykjavik

Hrana

 • Doručak × 1

Let s Islanda u 00:10h s presjedanjem u Beču (OS 328). Dolazak u Beč 06:15h. Let za Beograd u 09:20h (OS ). Dolazak u Beograd u 10:25h. Kraj putovanja. 

Prijevoz

 • Avio-karta sa svim taksama na relaciji Rejkjavik-Beograd, u ekonomskoj klasi sa presedanjem i 8 kg ručnog prtljaga

Mjesto

 • Beč
 • Beograd

Polasci i cijene

Za više informacija o polasku poput cijena, popusta, uvjeta plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Učitavanje…

Što je uključeno

Smještaj

ODDSSON Hotel Primjer 5 noći

Prijevoz

 • Avio-karta sa svim taksama na relaciji Beograd–Rejkjavik, u ekonomskoj klasi s presjedanjem, s 8 kg ručnog prtljaga
 • Prijevoz od zračne luke do smještaja
 • Transfer od smeštaja do aerodroma
 • Avio-karta sa svim taksama na relaciji Rejkjavik-Beograd, u ekonomskoj klasi sa presedanjem i 8 kg ručnog prtljaga

Hrana

5 × Doručak

Nije uključeno u cijenu

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se ugovoriti u agenciji)
 • Fakultativni izleti i ulaznice za kulturno-povijesne spomenike

Fakultativni izleti

Napomena! Termini i cijene fakultativnih izleta su informativni i promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.

Golden Circle tour

Cijena: 150,00 EUR

Thingvellir Nacionalni park, Gejzir i Gulfos vodopad - geološka podloga na kojoj se odvajaju masivne tektonske ploče Europe i Amerike i gejziri, koji se nalaze na UNESCO-voj listi zaštićenih prirodnih dobara. Imat ćemo priliku svjedočiti erupciji vrelog mlaza vode jednog od najpoznatijih i najimpozantnijih gejzira na Islandu, ali i u svijetu. Također obilazimo i 'Zlatni vodopad' Gullfoss, smješten na glacijalnoj rijeci Hvítá. Cijena izleta uključuje: organizirani prijevoz po predviđenom itinereru, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, usluge predstavnika agencije.

Poluotok Snæfellsnes

Cijena: 150,00 EUR

Poluotok Snæfellsnes: Mjesto koje je inspiriralo Julesa Vernea da napiše svoje djelo '' Put u središte zemlje''. Uživamo u prirodi koja okružuje Kirkjufell planinu i Snæfellsjökull ledenjak, prolazimo kroz tipična ribarska sela Hellnar i Arnastapi i promatramo moćni Snæfellsjökull vulkan. Obilazimo i Djúpalónssandur plažu i Hellissandur, jedno od glavnih ribarskih mjesta u zapadnom Islandu. Cijena izleta uključuje: organiziran prijevoz po predviđenom itinereru, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, usluge predstavnika naše agencije.

Južni Island

Cijena: 150,00 EUR

Južni Island: Obilazimo Seljandsfoss i Skógafoss vodopade, formaciju nekadašnje morske litice koja oduzima dah, dok u daljini promatramo Eyjafjallajokulle i Hekla aktivne vulkane koji još uvijek povremeno izbacuju dim, ali i Sólheimajökull ledenjak. Posjećujemo crnu bazaltnu plažu Reynisfjara čija legenda kaže da je nastala okamenjivanjem nestašnih trolova. Cijena izleta uključuje: organiziran prijevoz po predviđenom itinereru, sve ulaznice za navedene lokalitete i stručnog lokalnog vodiča na engleskom jeziku.

Plava laguna

Cijena: 150,00 EUR

Plava laguna: Nakon visokih planina i pješačenja, ostaje nam da jedan dan posvetimo tijelu i duši u oazi gdje temperatura vode ide od 36-39C i navodno ima magična, pomlađujuća svojstva. Uživamo u pejzažu odmarajući u izvorima tople vode. Cijena izleta uključuje: organiziran prijevoz prema predviđenom itinereru, ulaznicu u Plavu lagunu, usluge predstavnika naše agencije.

Smještaj

ODDSSON Hotel

Ovo je primjer smještaja koji možete očekivati. Stvaran smještaj može biti drugačiji, ali sličan u onome što nudi.

Smještaj u hotelu s 3* na bazi noćenja s doručkom.

Korisne informacije

Ovdje ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savjete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.

 • Organizator paket-aranžmana je Jungle Travel d.o.o., Gospodar Jevremova 49, 11000 Beograd, Srbija, PIB:104677446, Licenca OTP 162/2020 od 01.02.2020., tel: +381 11 2400 213, e-mail: kontakt@jungletribe.rs.
 • Prodavatelj paket-aranžmana je Neobična putovanja d.o.o. turistička agencija, Ilica 89/1, 10000 Zagreb, OIB: 60129171925, ID kod: HR-AB-01-080804992, tel: +385 1 560 1600, e-mail: kontakt@jungletribe.hr.
 • Ponuđena kombinacija usluga putovanja jest paket-aranžman u smislu Zakona o pružanju usluga u turizmu.
 • Putovanje je organizirano za minimalno 10 i maksimalno 35 putnika po terminu za putovanja avionom, odnosno minimalno 40 i maksimalno 95 putnika po autobusu za putovanja autobusom.
 • Organizator/Prodavatelj može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana i putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od navedenog minimalnog broja putnika i ako Organizator/Prodavatelj obavijesti putnika o raskidu ugovora unutar roka utvrđenog u ugovoru, ali ne kasnije od: a) 20 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju više od šest dana, b) sedam dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju između dva i šest dana tj. c) 48 sati prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju manje od dva dana.
 • Putnik može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana. Tada Organizator gubi pravo na ugovorenu cijenu paket-aranžmana i može od putnika zahtijevati plaćanje standardne naknade za raskid ugovora koje se temelje na razdoblju između trenutka raskida ugovora i početka paket-aranžmana i očekivanim uštedama troškova Organizatora te prihodu od pružanja usluga putovanja drugom korisniku. Sukladno standardnim naknadama za raskid ugovora, Organizator/Prodavatelj putovanja minimalno zadržava iznos koji se plaća prilikom prijave na putovanje ako se putovanje otkaže do 45 dana prije početka putovanja, a za sve preostale slučajeve obračunava se skala otkaza iz Općih uvjeta putovanja Organizatora putovanja.
 • Obzirom da neki lokalni smještaji i lokalni prijevozi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću, ovo putovanje nije preporučljivo za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
 • U agenciji Neobična putovanja d.o.o. možete ugovoriti putno osiguranje, u suradnji s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Moguće je ugovoriti dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nezgode, osiguranje prtljage, osiguranje otkaza ili prekida putovanja, osiguranje od kašnjenja leta i osiguranje od privatne odgovornosti. Osiguranje od otkaza ili prekida putovanja moguće je uplatiti najviše 5 radnih dana od dana ugovaranja aranžmana. Ostale opcije moguće je uplatiti do 7 dana prije polaska na putovanje. Cijena osiguranja ovisi o duljini trajanja aranžmana te o ukupnom iznosu aranžmana. Za točan izračun možete se javiti na mail kontakt@jungletribe.hr.
 • Svim putnicima preporučuje se uplata osiguranja od otkaza putovanja ili prekida putovanja. Osiguranje je moguće uplatiti u agenciji Neobična putovanja d.o.o., u suradnji s osiguravajućom kućom UNIQA osiguranje d.d., ili izravno u nekom od osiguravajućih društva. U slučaju opravdanog razloga otkaza putovanja (prema Uvjetima odabranog osiguravajućeg društva), putnik koji je uplatio osiguranje od otkaza ili prekida putovanja nadoknadu troškova potražuje od osiguravajućeg društva.
 • Sve putovnice moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od datuma završetka paket-aranžmana.
 • Za sve informacije dane usmenim putem Organizator/Prodavatelj ne snosi odgovornost.
 • U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni u autobusu i drugim prijevoznim sredstvima kojima se vrši prijevoz, ostati na svojim mjestima, i ne napuštati ih na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, kontrolne postaje, naplatne kućice itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora s predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i predstavnike agencije u poslu, bit će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega.
 • Putnik je dužan poštivati satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Na putovanjima autobusom u autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu s planom i programom putovanja pauze se rade svakih 3-4 sata (u ovisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske postaje) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i duljinu iste.
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju vrijede uvjeti avio kompanija.
 • Cijene paket-aranžmana koji uključuju avionski prijevoz niskotarifnim (low-cost) kompanijama podložne su promjenama i nakon prijave na putovanje i uplate iznosa za prijavu provjeravaju se cijene i putniku se potvrđuje cijena putovanja.
 • Organizator/Prodavatelj putovanja ne snosi odgovornost uslijed promjena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobivene od strane Organizatora/Prodavatelja podložne su promjeni i isključivo ovise od avio kompanije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo odabira prijevoznog sredstva za prijevoze i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Organizator/Prodavatelj putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcijske doplate u vezi s planom i programom putovanja ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči promijeniti dio plana i programa putovanja, Organizator/Prodavatelj nema odgovornost tom putniku osigurati prijevoz / raniji ili kasniji check-in ili check out u smještaju / drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom putovanja.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.
 • Naša preporuka je da na putovanju posebno pripazite na osobne dokumente i novac.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se Opći uvjeti putovanja Organizatora putovanja.

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator/Prodavatelj putovanja zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, Organizator/Prodavatelj putovanja pokušat će udovoljiti željama putnika ukoliko je to moguće.
 • U smještajne objekte ulazi se prvog dana boravka u skladu s pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo ovise o smještajnom objektu (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
 • Putnik je dužan poštivati pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost uslijed sankcija od strane osoblja smještajnog objekta.
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Organizator/Prodavatelj nije u mogućnosti klijentima potvrditi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski krevet), kao ni kat u samom smještaju.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost uz nadoplatu biti sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko se putnik želi spojiti s nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi plaćati doplatu, prihvaća da se spoji s bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i spol suputnika. U tim situacijama Organizator/Prodavatelj ne odgovara za bilo kakve eventualne neugodnosti ili neslaganja koje putnici mogu imati na putu.

Napomene u vezi s vizama:

 • Putnici koji nisu državljani Republike Hrvatske su obvezni upoznati se sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtijevaju osobno prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni ispoštovati pravila ambasade.
 • Putnici su dužni dokumente za viziranje dostaviti u traženom roku, a u suprotnom su dužni sami osigurati vizu za putovanje.
 • Organizator/Prodavatelj ne garantira dobivanje vize i nije ovlašten utvrđivati valjanost dokumenata.
 • U slučaju nedobivanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Napomene o fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obvezni dio putovanja, i za fakultativne izlete nije osigurana zaštita u pogledu garancije putovanja.
 • Fakultativni izleti realiziraju se od strane lokalnih agencija i Organizator/Prodavatelj paket-aranžmana ne odgovara za realizaciju ili bilo kakvu štetu putniku u svezi istih.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije odnosno organizatora fakultativnog izleta bez prava na žalbu. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguće, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac. Lokalna agencija odnosno organizator fakultativnog izleta dužan je o uvjetima izleta obavijesti putnike.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju s predviđenim programom i uvjetima fakultativnog izleta.
 • Organizator/Prodavatelj putovanja ne mogu utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.
Europska Unija Zajedno do fondova EU
Projekt www Jungle Tribe je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj