Dubai iz Zagreba

cijena od
5.880
HRK ,00
780
EUR ,41
sada od
5.130
HRK ,00
680
EUR ,87
trajanje
6 dana
Prijavi se Upit
Upit

Dubai je jedno od onih mjesta na kojima postoji jedinstven i izražen spoj tradicije i budućnosti. S jedne strane, pustinja, deve i tradicionalna odjeća, s druge strane moderni automobili, neopisivo luksuzni hoteli i najviše zgrade na svijetu. Na putovanju u Dubai istražujemo moderne ulice ovoga grada te se divimo najvišim neboderima na svijetu, nabrijanim automobilima i hotelima koje epitet "raskošan" ne opisuje dovoljno dobro. 

Na putovanju u Dubai očekuje nas i posjet jednako modernoj prijestolnici UAE-a, Abu Dhabiju. Pustinjsku narav zemlje doživljavamo na safariju džipovima, na kojem nas, osim uzbudljive vožnje, očekuje i večera u pustinji uz nastup trbušnih plesačica i jahanje deva. Odmor od obilaska Dubaija pronalazimo na plaži, uživajući u bijelom pijesku i kupanju, a vizuru grada doživljavamo i večernjom plovidbom po marini u Dubaiju.


Ruta
Zagreb
Istanbul
Dubai
Istanbul
Zagreb

Prijevoz
Zrakoplov, Lokalni prijevoz
Smještaj
Hotel
Organizator
Neobična putovanja d.o.o. Zagreb, Hrvatska
Destinacije
Ujedinjeni Arapski Emirati
Kod putovanja
AE2
Zahtjevnost
Pogodno za djecu
Da
Veličina grupe
Max 14 ,

Plan i program

Okupljanje grupe u zračnoj luci u Zagrebu dva sata prije leta. Let za Dubai s presjedanjem u Istanbulu i 08:35 h. Dolazak u Istanbul u 12:35 h i konekcija na let za Dubai u 19:35 h.

Prijevoz

 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Istanbul s uključenim pristojbama
 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Istanbul – Dubai s uključenim pristojbama

Mjesto

 • Zagreb
 • Istanbul

Dolazak u Dubai. Transfer do hotela, smještaj i noćenje. Nakon odmora krećemo u fakultativno poludnevno razgledavanje grada. Navečer predlažemo odlazak do Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. Promatramo veličanstvenu predstavu fontana i glazbe, smještenih u jezeru ispod ove veličanstvene građevine. 

Prijevoz

 • Prijevoz od zračne luke do smještaja

Smještaj

Signature 1 Hotel 1 noć

Mjesto

 • Dubai

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Na ovaj fakultativni izlet odlazimo poslijepodne. Očekuje nas uzbudljiva vožnja džipovima po pustinjskim dinama izvan Dubaija. Nakon vožnje promatramo zalazak sunca te odlazimo do mjesta za logorovanje na večeru. Ondje nas očekuje tradicionalna orijentalna hrana te popratni sadržaj, koji uključuje izvedbu trbušnog plesa, nargile, priliku za tetoviranje henna tetovažama te jahanje na devama. Nakon predivno provedene večeri, prepuni dojmova iz pustinje, vraćamo se u smještaj. 

Smještaj

Signature 1 Hotel 1 noć

Mjesto

 • Dubai

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Fakultativni obilazak Abu Dhabija. Prva je na našoj turi Džamija šeika Zajeda. Ova je džamija otvorena 2007. godine te je najveća u zemlji i jedna od najvećih na svijetu. Ime je dobila po prvom predsjedniku Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zgrada može primiti 40.000 vjernika. Još više nego po veličini, ova je zgrada poznata po svojoj ljepoti, koju može zahvaliti bijelim mramornim zidovima. Bijela boja predstavlja čistoću, a nadopunjavaju je šareni kamenčići nanizani tako da tvore cvjetove koji se penju uz zidove. Nakon obilaska džamije odlazimo do Herritage Villagea. Ova turistička znamenitost predstavlja kako je izgledalo pustinjsko selo u oazi prije no što je UAE doživio gospodarski boom. U selu imamo priliku vidjeti kamene kuće i beduinske šatore te kupovati suvenire na lokalnoj tržnici. Nakon tradicionalnog sela vraćamo se u modernu sadašnjost Abu Dhabija te obilazimo Emirates Palace Hotel, pokraj kojega se zaustavljamo i radimo zanimljive fotografije. Obilazak zaključujemo fotografiranjem uz Ferrari Park, zabavni tematski park u kojemu je sve u znaku ove marke vozila. Nakon obilaska Abu Dhabija vraćamo se u Dubai.

U slučaju da izlet ne bude moguće organizirati zbog epidemioloških mjera, nudimo fakultativno krstarenje Perzijskim zaljevom. Izlet započinjemo Red Carpet ulaskom na jahtu, uživamo u svježe pripremljenoj hrani, obilazimo najveće znamenitosti Dubaija te zastajemo kako bismo izradili najbolje fotografije.

Smještaj

Signature 1 Hotel 1 noć

Mjesto

 • Dubai

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Posljednji dan rezerviran je za uživanje na plaži Perzijskog zaljeva. Organizirani transfer od hotela do plaže, gdje provodimo dan uživajući u suncu, bijelom pijesku i kupanju, dok se u pozadini uzdiže poznata vizura Dubaija. Navečer fakultativna odlazak na plovidbu Marinom, tradicionalnim plovilom "dhow", na kojem se služi večera. Kasnovečernji transfer do zračne luke. 

Smještaj

Signature 1 Hotel 1 noć

Mjesto

 • Dubai

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Jutarnji let za Istanbul u 02:40 h. Dolazak u Istanbul u 06:35 h i konekcija na let za Zagreb u 07:35 h. Povratak u Zagreb u 07:40 h i kraj putovanja.

Prijevoz

 • Prijevoz od smještaja do zračne luke
 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Dubai – Istanbul s uključenim pristojbama
 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Istanbul – Zagreb s uključenim pristojbama

Mjesto

 • Dubai
 • Istanbul
 • Zagreb

Polasci i cijene

Trenutno nema polazaka za ovo putovanje.

Što je uključeno

Smještaj

Signature 1 Hotel Primjer 4 noći

Prijevoz

 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Istanbul s uključenim pristojbama
 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Istanbul – Dubai s uključenim pristojbama
 • Prijevoz od zračne luke do smještaja
 • Prijevoz od smještaja do zračne luke
 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Dubai – Istanbul s uključenim pristojbama
 • Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Istanbul – Zagreb s uključenim pristojbama

Hrana

4 × Kontinentalni doručak

Ostalo

 • Organizacija putovanja i usluge predstavnika agencije na destinaciji na hrvatskom ili srpskom jeziku
 • Izlet na plažu

Nije uključeno u cijenu

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se ugovoriti u agenciji)
 • Individualni troškovi putnika za vrijeme putovanja
 • Fakultativni izleti i ulaznice za kulturno-povijesne spomenike

Fakultativni izleti

Napomena! Termini i cijene fakultativnih izleta su informativni i promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.

Obilazak Dubaija

Cijena: 45,00 USD

Dubai je grad koji na svakom koraku pruža nešto novo, na raskošan način kombinirajući tradiciju i budućnost. Baš zbog toga je, bez sumnje, vodeće turističko odredište na Bliskom istoku. Ovaj grad diže se iz pustinje nad Perzijskim zaljevom, ističući svoju prisutnost visokim neboderima koji paraju horizont. Tijekom izleta ćemo se zaustaviti u 180 -godišnjoj tvrđavi Al Fahidi. Ovdje Muzej u Dubaiju bilježi prošlost grada sa svim njegovim razvojnim fazama. Nastavljamo putovanje tradicionalnim brodom Abra te prelazimo Dubai Creek prema Tržnici začina, nakon koje slijedi posjet Tržnici zlata. Naša se tura nastavlja uz autocestu Jumeirah. Prolazimo pokraj džamije Jumeirah. Fotografiramo se ispred Burj Al Araba, jedinog hotela sa 7 zvjezdica na svijetu. Povratak u smještaj.

Safari u pustinji (Dubai)

Cijena: 55,00 USD

Ovaj će se izlet održati poslijepodne. Džipovima odlazimo do pustinje, gdje nas čeka uzbudljivo iskustvo vožnje po crvenim pješčanim dinama, na kojima će nam vozač demonstrirati svoje vozačke sposobnosti. Očekujte vožnju punu adrenalina! Nakon promatranja zalaska sunca, odlazimo do mjesta za logorovanje te uživamo u tradicionalnoj arapskoj večeri, s orijentalnim švedskim stolom, bezalkoholnim pićima, kratkim jahanjem na devama, prilikom za tetoviranje henna tetovažama, pušenjem nargile te izvedbom trbušnog plesa. Povratak u smještaj.
U cijenu uključeno: prijevoz, vodič, večera i bezalkoholna pića.

Obilazak Abu Dhabija

Cijena: 60,00 USD

Prva je na našoj turi Džamija šeika Zajeda. Ova je džamija otvorena 2007. godine te je najveća u zemlji i jedna od najvećih na svijetu. Ime je dobila po prvom predsjedniku Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zgrada može primiti 40.000 vjernika. Još više nego po veličini, ova je zgrada poznata po svojoj ljepoti, koju može zahvaliti bijelim mramornim zidovima. Bijela boja predstavlja čistoću, a nadopunjavaju je šareni kamenčići nanizani tako da tvore cvjetove koji se penju uz zidove. Nakon obilaska džamije odlazimo do Herritage Villagea. Ova turistička znamenitost predstavlja kako je izgledalo pustinjsko selo u oazi prije no što je UAE doživio gospodarski boom. U selu imamo priliku vidjeti kamene kuće i beduinske šatore te kupovati suvenire na lokalnoj tržnici. Nakon tradicionalnog sela vraćamo se u modernu sadašnjost Abu Dhabija te obilazimo Emirates Palace Hotel, pokraj kojega se zaustavljamo i radimo zanimljive fotografije. Obilazak zaključujemo fotografiranjem uz Ferrari Park, zabavni tematski park u kojemu je sve u znaku ove marke vozila. Nakon obilaska Abu Dhabija vraćamo se u Dubai.

Krstarenje Marinom u Dubaiju na tradicionalnom brodu

Cijena: 70,00 USD

U večernjim satima započnite nezaboravno dvosatno noćno krstarenje Marinom u Dubaiju. Ploveći Marinom, uživamo u ukusnoj večeri na brodu. Pred nama je savršena večer na obali Perzijskog zaljeva. Iz panoramskog restorana broda promatramo nebodere u Dubaiju te najljepše zgrade Marine. Iz daljine ćemo promatrati spektakularna svjetla koja dopiru iz slavnog arhipelaga umjetnih otoka u obliku palme, Palm Jumeirah.
U cijenu uključeno: vodič, večera i bezalkoholna pića.

Smještaj

Signature 1 Hotel

Ovo je primjer smještaja koji možete očekivati. Stvaran smještaj može biti drugačiji, ali sličan u onome što nudi.

Signature 1 Hotel**** (prema lokalnoj kategorizaciji) smještajni je objekt koji raspolaže dvokreventnim sobama s vlastitom kupaonicom. Usluga je na bazi noćenja. Točno ime hotela bit će potvrđeno po formiranju grupe. 

Web stranica https://www.signature1hotels.com/

Prijevoz

Zrakoplov

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju

Linijski putnički zrakoplov (komercijalni transportni zrakoplov) je veliki avion prvenstveno namijenjen komercijalnom prijevozu putnika i tereta.

Lokalni prijevoz

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju

Manje prijevozno sredstvo za najčešće do 15 putnika. Ovisno od zemlje, može biti manjeg ili većeg komfora.

Korisne informacije

Ovdje ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savjete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.

 • Organizator paket-aranžmana je Neobična putovanja d.o.o. turistička agencija, Ilica 89/1, 10000 Zagreb, OIB: 60129171925, ID kod: HR-AB-01-080804992, tel: +385 1 560 1600, e-mail: kontakt@jungletribe.hr.
 • Ponuđena kombinacija usluga putovanja jest paket-aranžman u smislu Zakona o pružanju usluga u turizmu.
 • Putovanje je organizirano za minimalno 10 i maksimalno 35 putnika po terminu za putovanja avionom, odnosno minimalno 40 i maksimalno 95 putnika po autobusu za putovanja autobusom osim ako u ugovoru o putovanju u paket-aranžmanu nije drugačije navedeno.
 • Organizator/Prodavatelj može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana i putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od navedenog minimalnog broja putnika i ako Organizator/Prodavatelj obavijesti putnika o raskidu ugovora unutar roka utvrđenog u ugovoru, ali ne kasnije od: a) 20 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju više od šest dana, b) sedam dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju između dva i šest dana tj. c) 48 sati prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju manje od dva dana.
 • Putnik može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana. Tada Organizator gubi pravo na ugovorenu cijenu paket-aranžmana i može od putnika zahtijevati plaćanje standardne naknade za raskid ugovora koje se temelje na razdoblju između trenutka raskida ugovora i početka paket-aranžmana i očekivanim uštedama troškova Organizatora te prihodu od pružanja usluga putovanja drugom korisniku. Sukladno standardnim naknadama za raskid ugovora, Organizator/Prodavatelj putovanja minimalno zadržava iznos koji se plaća prilikom prijave na putovanje ako se putovanje otkaže do 45 dana prije početka putovanja, a za sve preostale slučajeve obračunava se skala otkaza iz Općih uvjeta putovanja Organizatora putovanja.
 • Obzirom da neki lokalni smještaji i lokalni prijevozi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću, ovo putovanje nije preporučljivo za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
 • U agenciji Neobična putovanja d.o.o. možete ugovoriti putno osiguranje, u suradnji s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Moguće je ugovoriti dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nezgode, osiguranje prtljage, osiguranje otkaza ili prekida putovanja, osiguranje od kašnjenja leta i osiguranje od privatne odgovornosti. Osiguranje od otkaza ili prekida putovanja moguće je uplatiti najviše 5 radnih dana od dana ugovaranja aranžmana. Ostale opcije moguće je uplatiti do 7 dana prije polaska na putovanje. Cijena osiguranja ovisi o duljini trajanja aranžmana te o ukupnom iznosu aranžmana. Za točan izračun možete se javiti na mail kontakt@jungletribe.hr.
 • Svim putnicima preporučuje se uplata osiguranja od otkaza putovanja ili prekida putovanja. Osiguranje je moguće uplatiti u agenciji Neobična putovanja d.o.o., u suradnji s osiguravajućom kućom UNIQA osiguranje d.d., ili izravno u nekom od osiguravajućih društva. U slučaju opravdanog razloga otkaza putovanja (prema Uvjetima odabranog osiguravajućeg društva), putnik koji je uplatio osiguranje od otkaza ili prekida putovanja nadoknadu troškova potražuje od osiguravajućeg društva.
 • Sve putovnice moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od datuma završetka paket-aranžmana.
 • Za sve informacije dane usmenim putem Organizator/Prodavatelj ne snosi odgovornost.
 • U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni u autobusu i drugim prijevoznim sredstvima kojima se vrši prijevoz, ostati na svojim mjestima, i ne napuštati ih na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, kontrolne postaje, naplatne kućice itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora s predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i predstavnike agencije u poslu, bit će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega.
 • Putnik je dužan poštivati satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Na putovanjima autobusom u autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu s planom i programom putovanja pauze se rade svakih 3-4 sata (u ovisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske postaje) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i duljinu iste.
 • Kod aranžmana koji uključuju prijevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju vrijede uvjeti avio kompanija.
 • Cijene paket-aranžmana koji uključuju avionski prijevoz niskotarifnim (low-cost) kompanijama podložne su promjenama i nakon prijave na putovanje i uplate iznosa za prijavu provjeravaju se cijene i putniku se potvrđuje cijena putovanja.
 • Organizator/Prodavatelj putovanja ne snosi odgovornost uslijed promjena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobivene od strane Organizatora/Prodavatelja podložne su promjeni i isključivo ovise od avio kompanije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo odabira prijevoznog sredstva za prijevoze i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Organizator/Prodavatelj putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcijske doplate u vezi s planom i programom putovanja ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči promijeniti dio plana i programa putovanja, Organizator/Prodavatelj nema odgovornost tom putniku osigurati prijevoz / raniji ili kasniji check-in ili check out u smještaju / drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom putovanja.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.
 • Naša preporuka je da na putovanju posebno pripazite na osobne dokumente i novac.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se Opći uvjeti putovanja Organizatora putovanja.

Napomene u vezi sa smještajem

 • Organizator/Prodavatelj putovanja zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, Organizator/Prodavatelj putovanja pokušat će udovoljiti željama putnika ukoliko je to moguće.
 • U smještajne objekte ulazi se prvog dana boravka u skladu s pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo ovise o smještajnom objektu (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
 • Putnik je dužan poštivati pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost uslijed sankcija od strane osoblja smještajnog objekta.
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u danom trenutku. Organizator/prodavatelj nije u mogućnosti klijentima potvrditi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski krevet), kao ni kat u samom smještaju.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost uz nadoplatu biti sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko se putnik želi spojiti s nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi plaćati doplatu, prihvaća da se spoji s bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i spol suputnika. U tim situacijama Organizator/Prodavatelj ne odgovara za bilo kakve eventualne neugodnosti ili neslaganja koje putnici mogu imati na putu.

Napomene u vezi s vizama

 • Putnici koji nisu državljani Republike Hrvatske su obvezni upoznati se sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtijevaju osobno prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni ispoštovati pravila ambasade.
 • Putnici su dužni dokumente za viziranje dostaviti u traženom roku, a u suprotnom su dužni sami osigurati vizu za putovanje.
 • Organizator/Prodavatelj ne garantira dobivanje vize i nije ovlašten utvrđivati valjanost dokumenata.
 • U slučaju nedobivanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Napomene o fakultativnim izletima

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio putovanja, i za fakultativne izlete nije osigurana zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativni izleti realiziraju se od strane lokalnih agencija i Organizator/Prodavatelj paket-aranžmana ne odgovara za realizaciju ili bilo kakvu štetu putniku u svezi istih.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvaća sve uvjete lokalne agencije odnosno organizatora fakultativnog izleta bez prava na žalbu. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguće, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac. Lokalna agencija odnosno organizator fakultativnog izleta dužan je o uvjetima izleta obavijesti putnike.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju s predviđenim programom i uvjetima fakultativnog izleta.
 • Organizator/Prodavatelj putovanja ne mogu utjecati na duljinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.
Europska Unija Zajedno do fondova EU
Projekt www Jungle Tribe je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj