Jungle zapošljava!

JUNGLE ZAPOŠLJAVA

Tražimo nove članove Nasmijanog plemena! 😊

Ako voliš putovanja, upoznavanje novih kultura, dinamično radno okruženje a uz to si organizirana, komunikativna i odgovorna osoba onda tražimo upravo TEBE!

Mjesto rada: Zagreb

Rok prijave: 25.05.2023.

Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos
 

TRAVEL PRODUCT MANAGER

ŠTO ĆEŠ RADITI:

- Kreiranje i organizacija paket aranžmana

- Komunikacija s poslovnim partnerima

- Komunikacija s voditeljima putovanja

- Praćenje i analiza tržišnih trendova

- Samostalno pronalaženje novih poslovnih prilika

- Svi ostali potrebni poslovi prema nalogu poslodavca
 

ŠTO OČEKUJEMO OD TEBE:

Od tebe se očekuje svakodnevna komunikacija s partnerima diljem svijeta na engleskom (ili drugom stranom) jeziku, visoka razina odgovornosti, multitasking u praćenju rokova i ostalih obveza vezanih za organizaciju i realizaciju paket aranžmana te brze reakcije u rješavanju izvanrednih situacija. Također očekujemo da istražuješ tržište i uočavaš i realiziraš nove poslovne prilike u dogovoru s nadređenim.

Tražimo kandidata koji će, nakon interne obuke, biti potpuno samostalan u svom radu i odgovoran za obavljeni posao.

Od tebe očekujemo dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, uz poznavanje još jednog svjetskog jezika (prednost španjolski) te poznavanje rada u Excelu.

Važno nam je da si komunikativna, kreativna i proaktivna osoba, koja je spremna za rad u dinamičnom okruženju, za rad s ljudima i za timski rad, ali i odgovorna te spremna za samostalno donošenje odluka. Idealan kandidat je osoba koja, uz navedene vještine, također i sama voli putovati te je do sada (privatno ili poslovno) i sama posjetila veći broj zemalja (prednost obilazak zemalja izvan Europe).

Prethodni rad u turizmu nije uvjet, ali je prednost radno iskustvo minimalno 1 godine (poželjno poslovi koji uključuju turizam ili bilo kakav oblik organizacije i multitaskinga).

Stručna sprema:
Viša stručna sprema (društveno-ekonomsko, turističko usmjerenje)

Uz prijavu potrebno priložiti životopis i motivacijsko pismo.

Prijave šaljite na mail natjecaj.jungle@gmail.com 

ŠTO NUDIMO:

Nudimo ti pozitivno poslovno okruženje, važna nam je opuštena radna atmosfera u kojoj se svatko od nas osjeća ugodno i može iskomunicirati sve svoje ideje, prijedloge i pitanja te u kojoj se uspješno balansira poštovanje među kolegama, posvećenost poslu i prijateljski odnos. Kandidatu koji je spreman dugoročno posvetiti se ovom poslu, nudimo mogućnost stjecanja novih znanja, napredovanja i putovanja te razvijanje u smjeru vlastitih interesa.

Europska Unija Zajedno do fondova EU
Projekt www Jungle Tribe je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Jungle newsletter

Prijavi se na Jungle newsletter za najbolje ponude, popuste, blogove i zanimljivosti o našim neobičnim pustolovinama!